Kauniainen uimahalli - Nuorten apu puhelin

Date: Aug 2018 lähettänyt on nuorten, puhelin, apu

nuorten apu puhelin

päivystä numerossa arkisin klo.0007.00 viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo.0007.00, kriisipuhelimeen voi soittaa nimettömänä. Vaikeisiin elämäntilanteisiin ei saa jädä yksin!

Kerro siitä opettajallesi tai opintoohjaajalle, mape klo 1420 ja irtisanominen lasu klo 1720. Puhelimessa luokassa vastaavat kriisityön ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomea. Mannerheimin lastensuojeluliiton nuorten puhelimeen voit soittaa.

Lasten ja nuorten puhelin, lasten ja nuorten puhelimessa voi kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa itseä mietityttävästä asiasta.Puhelimen päivystävät aikuiset ovat vaitiolovelvollisia.Siirry Lasten ja nuorten chattiin tästä Siirry Lasten ja nuorten puhelimen kirjepalveluun tästä Lasten ja nuorten puhelin päivystä numerossa 116 111 Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: mape klo 1420 ja lasu klo 1720 Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy Jatka Lasten ja nuorten.

Nuorten apu puhelin

Lasten ja ruotsalainen kalenteri 2016 nuorten puhelimeen, suomen Mielenterveysseura ei peri asiakkailtaan puhelumaksuja. Kriisipuhelimen päivystyspisteisiin haetaan jatkuvasti uusia vapaaehtoisia päivystäjiä. Jotka valitaan ja valmennetaan tehtävän haastattelun ja koulutuksen kautta. Turvataloon voit myös soittaa mihin aikaan tahansa. Lastensuojelun tehtävä on auttaa lapsia ja perheitä ongelmatilanteissa.

Tyttöjen talossa voit esimerkiksi keskustella aikuisen kanssa asioistasi, saada neuvoja ja apua ongelmiisi ja osallistua erilaisiin harrastusryhmiin.Kriisipuhelimessa päivystä lähes 700 koulutettua vapaaehtoista ja kriisityön ammattilaista 26 päivystyspaikkakunnalla.Poikien puhelin palvelee suomeksi.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi