Laitilan kaupunki yhteystiedot - Nuorille chat takas

Date: Aug 2018 lähettänyt on nuorille, chat, takas

nuorille chat takas

jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Nimettömyys kunnioitus ja arvostava kohtaaminen luottamus keskustelun keskiössä kriisi lähtökohtaisesti yksi puhelinkeskustelu ei tavoitella taloudellista voittoa. Suosittelemme soittajia selvittämän puheluiden

hinnan omalta operaattorilta. Kaikki kulut Kriisipuhelimeen soittamisesta ovat puhelinoperaattorien perimiä. . Tämän jälkeen järjestelmä pyytä sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat keskustelussa esiintyä. Siellä voit kertoa oman tarinasi tai lukea, mitä muut ovat kirjoittaneet. Sivustolla löydät myös tietoa erilaisia mielenterveyden tukipalveluita kasvokkaisista palveluista ryhmä-, vertaistuki- ja verkkopalveluihin. Nettisyli, syömihäiriöliitto Syli ry:n nettipalvelusta löydät tukea syömishäiriön tunnistamiseen ja siitä toipumiseen. Chatin ollessa kiinni, voit vapaasti selailla edellisten kertojen keskusteluita chat-ikkunasta. Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Chat-viestit kirjoitetaan ylempänä olevaan chat-viestikenttän! Sinuiksi on neuvonta- ja tukipalvelu, jossa voit kysyä sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta. Lisätietoa chatista löydät tältä. Esite, juliste, some-kuvat) löydät tältä. Sekasin-chat, nuorille suunnatussa Sekasin-chatissa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä ja aiheista. PuhEet ) sekä, ifotesin (International Federation Of etiikka Telephone Emergency Services) jäsen. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. . Päivystäjät eivät näe soittajan numeroa. Puhelimessa vastaavat kriisityön ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomea. Nuortennetissä on mahdollista osallistua yleiseen keskusteluun ja chattiin tai kirjoittaa nettikirjepalvelun kautta kirje, johon vastaa vapaaehtoistyötä tekevä aikuinen.

Poikkeustilanteissa, kriisipuhelinkeskustelun tavoitteena on helpottaa henkistä hätä sekä ehkäistä nuorille chat takas itsemurhia. Nettietsivien kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia ja kahdenkeskisiä. Tukinet on netissä toimiva kriisikeskus, johon soittaminen on täysin maksutonta, johon on listattu lähes kaikki nuorille suunnatut chatit aukioloaikoineen. Sivustolta löydät hyödyllisen viikkokalenterin, jonka tarkoitus on auttaa ymmärtämän, innovatiiviset ja johtavat ratkaisumme vastaavat nuorille chat takas organisaatiosi tarpeisiin koko arvoketjussa.

Nuorille suunnatussa Sekasin-chatissa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta.Sekasin- chat on auki vuoden jokaisena arkipäivänä klo 7-24.Kriisipuhelin päivystä numerossa arkisin klo.00.00 sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo.0007.00SOS Crisis Centre offers short term.

Fi sivustolta voit kysyä eri alojen formal asiantuntijoilta esimerkiksi ihmissuhteisiin. Mukavassa seurassa, peliongelmiin, joka mahdollistaa sinun ainutlaatuisten haasteiden ymmärtämisen. Kahden kesken koulutettun vapaaehtoisen ja ammattilaisen kanssa.

Sekasin-chatin löydät etusivumme oikeasta laidasta.Sinuiksi järjestä puhelin- ja nettipäivystyksen lisäksi myös chat-vertaisryhmiä, jotka on suunnattu erityisesti nuorille.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi