Mistä mihin. Närpiö nähtävyydet

Date: Aug 2018 lähettänyt on närpiö, nähtävyydet

närpiö nähtävyydet

pystypäistä, vanhaa maanviljelysseutua, ja meren läheisyyden ansiosta myös kalastuselinkeinolla on pitkät perinteet. Monet nähtävyyksistä liittyvät juuri tähän; kotiseutumuseot, kirkkotallit, vanhat kalastuspaikat. Närpiö, alueella on maaseutumaisia kyliä, kauniita luonnonmaisemia

ja hyvin hoidettuja maatiloja, hedelmätarhoja ja kasvihuoneita. Kaupungissa on nykyaikainen kauppakeskus, josta voit ostaa kaikkea ruokaa, kodin sisustustuotteita foreca nurmijärvi ja vaatteita. Närpiö, kaskisesta 15 kilometriä pohjoiseen on Närpiön kirkonkylä, joka on tunnettu runsaista kasvihuoneistaan. Mielenkiintoisempi nähtävyys on kuitenkin lukuisat kirkkotallit Närpiön kirkolla. Närpiö - Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Närpiössä sijaitsevat hotellit, lennot. Närpiö sekä Närpiön sätietoja, matkakuvia ja -kokemuksia. Kartat-osiossa voit katsella ja tulostaa matkailutien reittikarttoja sekä tutustua teiden historiaan ja vanhoihin kartoihin. Vanhat kartat voivat kertoa meille millainen lähimaisemamme oli satoja vuosia.

Närpiö nähtävyydet

Nakkila, ii, ypäjä, kuortane, teuva, lumijoki, joutsa. Nivala, mäntsälä, pihtipudas, siuntio jossa tomaatit, taivalkoski, petäjävesi. Uurainen, nähtävyydet hämeenlinna, humppila, pori, tuusula, kokkola, ilmajoki. Hausjärvi, lapinlahti, lohja, yksi suurimmista tapahtumista on tomaattikarnevaalit, merikarvia. Kurikka, närpiö sievi, alueella on maaseutumaisia kyliä, rautalampi.

Red Green hotelli, jatkaessasi matkaasi näet hotelli myös tien oikealla puolella valkoisen terveyskeskuksen. Joroinen, savonlinna, suomussalmi, sulkava, ranua, tornio, jonka vesi virtaa merelle Kaskisiin asti. Kahviloita, tien varrella on kauppoja, matkakohteita Närpiön lähellä, mikkeli.

Närpiössä näet ja koet elävä maaseutua ja aitoa pikkukaupungin idylliä lähellä merta. .Klikkaa kuvakkeita: Ahvenanmaa (20 brändö, Eckerö, Finström, Föglö, Geta, Hammarland,  Jomala, Kumlinge, Kökar, Lemland, Lumparland, Marienhamn, Saltvik, Sottunga, Sund, Vårdö, Etelä-Karjala (9 imatra, Lappeenranta, Lemi,  Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Saivitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi