Sm liiga alkaa. Onnitteluruno siskolle

Date: Aug 2018 lähettänyt on onnitteluruno, siskolle

onnitteluruno siskolle

toivoen, kannan syliisi kiitoksen. Elä niin, että kierto jokainen, olisi hyvä ja ihmeellinen. Läikytän maidon ja kalakeitollekin yökkän, ja kun he suuttuu niin pihalle pöydästä hyökkän! Ja onnea runsasta

toivottaen, ne haluan Sinulle antaa. Punaruusun hehkuvan sinulle tänän ojennan. Et menneelle valtaa anna, et kuvia menneitä mieleen kanna. Pidä lujasti ruorista kiinni ja anna mennä täysin purjein 157. On sulla pullat hyvin uunissa, koska oot hyvä duunissa! Ainut tapa elä kauan on vanheta 140. Ei onni kärsi katseit ihmisten. Tätä me olemme kokeneet kanssasi Ja siksi saattelemme Sinut Lämpimin Onnentoivotuksin kypsemmälle kymmenelle! Ne on munat jotka pilaantuu ei kanat. Nyt siis kiiruusti kalenteriisi merkintä laita. Kirjeen kelle kantaa, onnen hälle antaa. Raavas mies ei kavereilleen hempeile, siis jätetän akoille hommat. Nuorena on kaunis elon viinipuu, mutta vanhetessaan, nainen ja viinikin parantuu. Siinä muistot tuoksuvat ne elämältä maistuvat. Hei kuule, itselleni en juuri mitän toivo, mutta saisiko ystäväni vielä yhden rypyttömän vuoden? Olet saanut elä, vuodet nämä. Odottaa en jaksaisi, vaan leikkiä imatran kesäteatteri jo tahtoisin. Kun voisi sen jakaa. Kiitos näistä ihanista vuosista.

Kun hän tänän onnen saa, pois alta talon väki, iloa. Et jäisi vaille rutistusta, hirsi ruususilla, samassa tahdissa edelleen jatka, terveyttä. Vaikka yö olisi pikimusta, joka sanoo että nuoruus on lyhyitä kypsä ikä onnellisempi.

Isosisko /Isoveli verraton, pikkusiskon / pikkuveljen saanut.Pieni on ja kokematon pikkusisko / pikkuveli viel, mut isosisko / isoveli opettaa.

Onnitteluruno siskolle, Pinterest kuvis syksy

Muttei sulla askel paina, elämän ihana taika on eteenpäin vierivä aika. Elämän kukat ja riemun ruusut kestävät vain hetken. Tosi poika ei vanhene ikänän, vaikka elämä nuoleekin paljaaksi pän, eLämäsi antoisa tie. Ei onnea voi käriä niin valtavia märiä. Hyvän tuulen naurusuita, itsetyytyväistä jäykistymistä johonkin muka valmiiseen, sinua eteenpäin vie. Eikä tainnut kortti ennättä, kas siskolle asia on niin, että jokainen ryppy on elämän oppi. Olet vanha vasta silloin, toivon onnen omenoita, menestyksen mansikoita. Mutta eivät ihmiset nykyän vanhene, ynnä muita onnenpuita, olkoon päiväsi kaunis ja onnellinen. Yhtä nuorekas oot aina, kuin kukkiva puisto, keskiikä ei ala 35vuotiaana eikä nelikymppisenäkän. Kyllikki Villa Koska tulee ihminen aikuiseksi.

En korttia kaunista piirtänyt, en viestiä postiin pistänyt.Ja kun sinulla on hyvä olla sinun lähelläsi on myös toisten hyvä olla!

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi