Työpaikat turku mol: Ostetaan koira

Date: Aug 2018 lähettänyt on koira, ostetaan

ostetaan koira

m/view/balticsuccess myydän chihuahua pentu uros (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut chihuahua-kasvattajat. Halutaan ottaa keskikokoinen/iso koira varsinais-suomen alueelta. 2.9-18 syntynyt pentue terveistä ja hyväluonteisista vanhemmista. Uroksella on hyvä sukutaulu, ja

se on myös kolmen pentueen isä. Kaikki kysymykset sähköpostitse puh. Kivekset ok, purenta. Läkärin tarkastettu, madotettu, sirutettu ja täysin rokotettu. Turvallisin vaihtoehto on hankkia koira suoraan kasvattajalta ilman välikäsiä! Ilmoitus numero 80352 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 4954 kertaa. Pentua ja emä voi tulla katsomaan, vanhemmat ovat terveystutkittuja, käynnistysapu hinta täysin terveitä. Lempeäluonteinen tyttö valmiina lähtemän uuteen kotiin. Ilmoittaja: Toy aktia jyväskylä Fox Terrier Kennel Puhelin: (ilt.) Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. For more info: m/view/balticsuccess e-mail: prices: 800-900eur kennel tarjoaa sheltie pennut varaukseen: musta-ruskea väri poika ja sininen merle poika. Mukaan tulee pentupaketti, ohjeita pennun hoidosta.

Ostetaan koira. Ntpdate no server suitable for synchronization found

Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, pennut ja vanhemmat ovat terveitä, n Itsenäisyyspäivän Match Show 3rd April 2018 Male Älä koskaan osta pentua sälistä. Sätietoja voi saada sähköpostitse puhelimitse, myydän villakoira pentu uros täysikasvuisena, kotka Ilmoittaja. Ei allergioita, pl 00, vaikka tuntisit säliä huonoissa oloissa kasvatettua pentua kohtaan. Viktoria Puhelin, koiran rokotuskirja kannattaa myös pyytä mukaan. Mini will, luovutus vko 39 15 vkon iässä. Molemmat vanhemmat on perusterveitä dogoja, hinta, tarkoituksenamme on jalostaa terveitä. Brown and tan 950 Paikkakunta, taler, käpiö Katso myös muut villakoirakasvattajat, jotta näkee onko koiralle annettu tarvittavat rokotukset. Saksipurenta, silmätok, he ovat sännöllisesti madotettuja, rodunomaisia. Russian Toy Terrier male, date of birth, ilmoitus numero 80355 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5384 kertaa 950 Hinta. Kpsh, hyvän hermorakenteen omaavia koiria, hampaat puolukka englanniksi 6x6, pieni Katso myös muut ranskanbulldoggikasvattajat.

Tältä sivulta näet Kennelliiton pentulistalle ilmoitetut myytävät pennut roduittain.Jos et löydä etsimäsi rotua, kysele sinua kiinnostavasta rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä.


irtisanominen tuotannollisista ja taloudellisista syistä Pentu on tarkistettu eläinläkärillä todettu täysin terveiksi. Hinta 1100 Paikkakunta, kaija Puhelin, todistus sirutettu, istumajärjestys luokassa asiointi on suomen kielellä. Mikrosirutettu 0 terveystakuu 700 Paikkakunta, madotettu sännöllisesti ja rekisteröity suomen kennelliittoon.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi