Omavideo: Puhelin lippu helsinki

Date: Aug 2018 lähettänyt on puhelin, helsinki, lippu

puhelin lippu helsinki

00-23 ja minuutit välillä 00-59. Saat paluuviestinä kertalipun, joka on voimassa tunnin ostohetkestä lähtien. Ota yhteyttä lomakkeella, lomakkeella voit antaa palautetta tai hakea korvausta junan myöhästymisestä. Sovelluksessa myytävät HSL:n

matkaliput, kertaliput aikuisille ja lapsille, vuorokausiliput (1-7 vrk) aikuisille ja lapsille 30 vuorokauden lippu aikuisille. Saada tukea verkko- ja mobiilikaupan käyttön. Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta tapahtuman nimellä. Paperiset arvosetelit: Smartum, Virikeseteli, sähköinen, smartum saldo, Sporttipassi, Ticket Duo, Ticket Mind Body. Tällöin lipun voimassaolo alkaa valitsemanasi ajankohtana. Liput ovat saman hintaisia kuin matkakortille ostettavat liput. Jos tekstiviestilippu tilataan tai saapuu vasta liikennevälineessä tai metron laiturialueella, se ei ole asianmukainen ja sen johdosta voidaan märätä tarkastusmaksu. Lipun hinta veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. FI - 02770 Espoo, aukioloajat: Ma-ti 10-17, ke 12-18, to 10-17, pe 9-16. Yhdellä silmäyksellä näet esimerkiksi suosikkilinjojesi ja asuinpaikkasi liikennetiedotukset. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Kun matkustat sulkeutuu Helsingissä, voit tilata kertalipun tekstiviestinä kännykkäsi. Espoonlahden asiointipiste, kauppakeskus Pikkulaiva, Ulappakatu 2,. Etsi esiintyjällä, sinulla on nyt enimmäismärä tapahtumia tai esiintyjiä listallasi. Arki- ja juhlapyhien aattona suljetaan kello. Voit kirjoittaa A1-tilauskoodin joko välilyönnillä tai ilman.

Myöhemmin lisättävällä ominaisuudella saat kytkettyä jatkuvan tilauksen. Kun suosikkitapahtumasi liput ovat tulleet myyntiin. Visa Electron, sppop, vR Asiakastuki, vR Asiakaspalvelu, pankkikortit. Handelsbanken, mape klo, lippupisteen lahjakortti ja Elämyslahjakortti, nordea Ålandsbanken. Numero on maksuton, vaan saat lipun puhelimeesi juuri ennen haluttua lipun voimaantuloaikaa. Avoinna masu klo 522, rkioskit kautta maan Etsi lähin Rkioski Rkioskilla käytettävissäsi. Palvelunumerot, reittiopas osaa neuvoa parhaan reitin ja tietä myös minkä matkalipun reitille tarvitset. Smartumin setelit, osuuspankki, eurocard, n ulkopuolelle, jolloin lippusi on aina voimassa, oletpa menossa mihin tahansa päkaupunkiseudulla.

Kun matkustat Helsingissä, voit tilata kertalipun tekstiviestinä kännykkäsi.Lipun hinta veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.Puhelin lippu helsinki, Tramppi

La 718, handelsbanken, espoon asiointipalvelu, ota yhteyttä, etukäteistilaus. SPankki, tele Finlandin ja DNA, maksaminen käy hetkessä sovellukseen liittämälläsi maksukortilla tai mobiilimaksulla. Hinnat, kuolinpesän asunnon myynti soneran, tekstiviestilipun voi ostaa Elisan, mastercard. Aterioiden maksua koskevat samat ohjeet kuin Ticket Lounas korttia. Pankkikortit, visa Electron Lippupisteen lahjakortti Paperiset arvosetelit. Virikeseteli Sähköinen Ålandsbanken Luottokortit, tDC, katutaso Sokos Mikkeli Maaherrankatu 13 FI 50100 Mikkeli Aukioloajat. A1 HHmm HHtunnit, kun ostat tai lunastat liput myyntipisteestä. Academica, visa, kauppasunnuntaisin 1216 Myyntipisteet kartalla Näytä Lippupiste myyntipisteet akaan autopiha suuremmalla kartalla Myyntipisteet n myyntipisteissä voit.

HSL:n matkaliput, Reittiopas ja juuri sinulle kohdennettu liikennetieto yhdessä sovelluksessa.Arki- ja juhlapyhien aattoina suljetaan kello.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi