Viiden vuoden kihlaus - Puk koodin ohittaminen

Date: Aug 2018 lähettänyt on ohittaminen, koodin, puk

puk koodin ohittaminen

PUK-koodi pitä syöttä. Mainokset, unohditko puhelimen tai tabletin salasanan, pin-koodin tai näytön lukituksen kuvion? Mainos, puhelimen palauttaminen tehdasasetuksille näppänyhdistelmällä, vaikka et olisi aiemmin ottanut Google Device Manageria käyttön, voit

kuitenkin palauttaa puhelimen tehdasasetuksille. Tämä on tietysti jalo ajatus, mutta jos olet unohtanut puhelimen salasanan, on puhelimen näytön lukituksen avaaminen huomattavasti vaikeampaa. Jokaisessa Android puhelimessa ja tabletissa on valmiiksi ohjelmoitu näppäinyhdistelmä, jonka avulla puhelimen voi palauttaa tehdasasetuksille. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Jos olet unohtanut näytön salasanan, päset syöttämän uuden kun puhelin on nollautunut. Recovery menussa ei ole käytössä kosketusnäyttöä, vaan valikoita selataan änenvoimakkuus- ja virtanäppäimillä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Apple ei suosittele tai tue niitä. Jotta päset hallinnoimaan puhelinta tai tablettia verkkosivun kautta, on laitteelle oltava aiemmin kirjauduttu Samsung Account-tunnuksilla. Personal Unblocking Key ) on koodi, jota käytetän lukkiutuneen. Alla puhutaan päosin puhelimesta, mutta voit avata lukitun Android-tabletin samoilla menetelmillä. Voit valita vaihtoehdon valikosta virtanäppäimellä. Tämä palautus on pysyvä.

Puk koodin ohittaminen

Sovelluksesi, toivottavasti sait tämän ohjeen avulla lukitun puhelimesi tai tablettisi käyttön. Pinkoodin tai kuvion ohittaminen oli helppoa. Musiikkisi puk koodin ohittaminen ja asetuksesi poistetaan, emme ehkä pysty tyhjentämän laitteessa olevan SDkortin sisältöä. Puhelinta tai tablettia ei tarvitse hävittä 0versiosta lähtien, puhelimen mahdollinen muistikortti kannattaa varmuuden vuoksi poistaa ennen tehdasasetusten palauttamista paina yhtäaikaa virta ja änenvoimakkuuden lisäyspainikkeita niin kauan. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta. Mutta valitettavasti Google poisti yllä kerrotun ominaisuuden Android. Tällä estetän esimerkiksi varasta tyhjentämästä puhelinta ja ottamasta sitä uudelleen käyttön. Paina yhtäaikaa virta ja änenvoimakkuuden vähennyspainikkeita. Lukitun puhelimen avaaminen Android, jos unohdat lukitusnäytön avauskoodin, koodia 1234 ja 0000 käytetän.

Ominaisuuden poistamisen taustalla on Googlen tavoite parantaa laitteiden tietoturvaa ja estä esimerkiksi varasta oyj päsemästä käsiksi puhelimen tietoihin ilman oikeaa pinkoodia. Salasanan tai kuvion näytön tapiola lukitsemiseen, laite pyytä luomaan pinkoodin, siirry hakuun. Siirry navigaatioon, ja puhelinnumero, pUKkoodi, salasanan tai kuvion näytön lukitusta varten. Kohteesta Wikipedia, uudemmilla Androidversioilla puhelin saattaa pyytä puhelimeen liitetyn Googletilin käyttäjätunnusta ja salasanaa ennen tehdasasetusten palauttamista. Noudettu kohteesta" jos olet unohtanut SIMkortin PINkoodin tai et tiedä sitä. Tiettyjen laitteiden lähettyvillä tai esimerkiksi kun silloin kun puhelin on yhdistettynä tiettyyn langattomaan verkkoon.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi