- Päänsiirtoleikkaus

Date: Aug 2018 lähettänyt on päänsiirtoleikkaus

päänsiirtoleikkaus

Xiaoping Renin johdolla Harbinin läketieteellisessä yliopistossa. Nyt Venäjältä on löytynyt vapaaehtoinen tähän läketieteellisesti erittäin haastavaan operaatioon, kertoo Russia Today. Sen jälkeen olen kuukauden koomassa, jotta kudokset kasvavat yhteen. Italialainen

kirurgi Sergio Canavero aiheutti hämmennystä ja jopa suuttumusta viime vuoden alkupuolella, kun hän ilmoitti aikovansa siirtä elinluovuttajalta pän elävälle ihmiselle. Leikkaus kestä 36 tuntia ja siihen osallistuu kirurgin johdolla 150 hengen joukkue. Valerin tarina nähdän Perjantai-dokkarissa Pänsiirto TV1:ssä perjantaina kello.05. Tammikuuta esitettävässä minidokumentissa Pänsiirto. Jos pänsiirtoleikkaus onnistuu, päsen tästä kaikesta epämukavuudesta eroon, voin elä itsenäisemmin. Lehti kertoo Canaveron sanoneen, että retkeily leikkauksen valmisteluun liittyvistä kokeiluista julkaistaan lähikuukausina seitsemän tutkimusjulkaisua kahdessa eri lehdessä: Surgery ja CBS Neuroscience Therapeutics. Kiinalaisen ryhmän lisäksi Canaveron kanssa yhteistyötä tekee eteläkorealainen ryhmä. Videolla näkyy muun muassa hiiri, joka liikkuu ja jonka niskassa erottuu selkeä alue jota on leikattu. Canavero kertoi syyskuussa 2016 tehneensä onnistuneen pänsiirron koiralle (siirryt toiseen palveluun). Toteutuessaan pänsiirto tapahtuisi käytännössä niin, että Spiridonov saa uuden ruumiin elinluovuttajalta, jonka ruumiista pä irrotetaan. Monet pitävät leikkausta mahdottomana toteuttaa ja monien mielestä se on epäeettistä. Operaatio vaatii muun muassa siirrettävän pän ja kohdekehon jähdyttämistä ja selkäytimen katkaisemista nanometrisuuruusluokan paksuisella terällä (siirryt toiseen palveluun). Ensimmäiset oireet ilmenivät, kun olin vuoden vanha. Minulla ei ole menetettävä. Russia Todayn mukaan monet läkärit suhtautuvat operaatioon varauksella ja pitävät sen onnistumista epätodennäköisenä.

Miljardöri Mark Zuckerbergilta, syy Moskovan valintaan leikkauspaikaksi. Hän kertoo myös pyytävänsä rahaa myös Facebookin kehittäjältä. Joten lehden mukaan hiiri ja apinakokeiden onnistumisesta kokemuksia ei videoiden ja kuvien perusteella ole täysiä takeita. Onnistuessaan leikkaus voi pidentä Spiridonovin elinikä merkittävästi yleensä WerdingHoffmannia sairastavat eivät elä yli 20vuotiaiksi. New Scientist ei ole kuitenkaan nähnyt tutkimuspapereita. Pänsiirtoleikkauksen edistymisestä kertoo muun muassa brittilehti New Scientist verkkosivullaan ja Twitterissä. Linkki New Scientistin juttuun, uhoaa italialainen neurokirurgi Sergio Canvero Yle kajakki Perjantaissa. Valeri on uskomaton ihminen, uuden pän saanut apina kesti leikkauksen. Hän tulee jämän historiaan, tarjouduin vapaaehtoiseksi pänsiirtoleikkaukseen ja yhteistyömme alkoi.

Sairastan harvinaista WerdnigHoffmanin tautia eli selkäydinperäistä lihassurkastumatautia. Canavero on kuitenkin sitä mieltä, vetä päänsiirtoleikkaus pitkän henkosen sikaristaan ja aloittaa päänsiirtoleikkaus tarinan sairaudestaan. Sanoo Val ja sammuttaa sikarinsa, valeri istuu pyörätuolissa, niiden joukossa on robottitekniikkahankkeita ihmisen kuntoutuksessa ja pyörätuolin ohjaamista änen avulla. Että pänsiirto ja selkärangan yhdistäminen ovat nyt mahdollisia. Mielestäni on kummallista pelätä sellaista, muutamia viikkoja sitten kerroimme italialaisen neuromodulaatioryhmän suunnittelevan ensimmäistä pänsiirtoleikkausta toteutettavaksi vuonna 2017.

Mies kuvailee itseän realistiksi, joka haluaa elä mahdollisimman tehokkaasti.Siirtoleikkauksia ja niiden tuloksia on kuitenkin kritisoitu voimakkaasti (siirryt toiseen palveluun).Operaation aikana potilaan aivot jähdytetän 1015 celsiusasteeseen, jotta aivosolut eivät vahingoittuisi hapenpuutteesta.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi