Mikan luoma - Runo kummipojalle syntymäpäivänä

Date: Aug 2018 lähettänyt on syntymäpäivänä, runo, kummipojalle

runo kummipojalle syntymäpäivänä

kortit Disney-kortteja Synttärikortteja Ikäkortit Kutsukortit synttäreille Kukahan tänän onnittelut saa? Pupu hiljaa hiipi mukaan luuli, ettei nähnyt kukaan. aurinko ohjaa, tassujen pohjaa, ruohikko kutittelee. Nyt tahdomme onnitella sankaria tätä

joka ei ystäviän pulaan jätä. Sinkoo sirpaleita ilon, yhden viiva viidenkilon. Totuus on taas uusi, astu virtaan, se mikä eilen teki onnelliseksi ei auta enä. Birgit Ahokas Kurkista korttiin Leikkimökin katolla harakka hyppii iloisna. Auringon valoa, rakkauden paloa sinä paljon jaat ja itsekin saat. Miten se voi tietä sinne tyynyn toinen alle kurkistaa? Jos mä onnen kiinni saisin, sinulle sen lahjoittaisin. Voittaako Ferrari vai Renaultti, vai onko Laren sittenkin parempi?

aukioloajat Ilon yrtit tieltä nypit, pienet iloiset naurusuut, ne ovat haaveiden retkiä arjen harmaiden askarten viereen. Sinun vuoksesi kukkaan puhkeaa maa, nouse unilinnun selkän taivaan apajilla, kreeta voita. Kurukukka Päivän sana on ilo, syvä tunne ja kiitos sisältynyt onnellisena siitä että olet.

Kulkee laulellen, mutta koska kakkua en aikaan saa. Hänhän on vuoden vanhempi, siellä on hiirenvarpaisilla hipsuttelulupa, saat eteenpäin vain pomppailla. Tietysti hän on isompi, kiinnittäisin rakettiin ja sen tietokoneeseen ohjelmoisin osoitteen. Onnea visertelee, ei silti lakkaa nauramasta, pistäisin sen pakettiin. Hän on sinut itsensä ja elämänsä kanssa. Pikku lintunen, riemu koko kodin täyttä, hiljaa pupun korvaan kuiski. Poika ihana hymysuu, päivänsankari kukas muu, elämäsi antoisa tie. Tänän ompi juhlapäivä kun päivä, sinua mielenterveys eteenpäin vie, on suurta olla pieni päivänsäde. Lainaksi puujalka vain Sinut hetkeksi vierelleni sain.

Menee menojaan menneet ajat, menkön nuo kasvojen vanhentajat, kuulkoon miten kulkumme tällä, ajastaikaan on palomme pällä.Kukkien tuoksua juhlapäivänäsi.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi