Jari sillanpää lumilinna: Rakkaus mietelause

Date: Aug 2018 lähettänyt on mietelause, rakkaus

rakkaus mietelause

et ainoastaan häiritse, minä vastasin, sinä järkytät koko minun olemustani. Rakkaudesta, häparille, vauvalle, suru, muita, rakkaudesta, rakkaus ei ole toinen toisensa tuijottamista silmiin, vaan katsomista yhdessä eteenpäin samaan suuntaan.

Guy de Maupassant Et voi astua kahdesti samaan jokeen, uudet vedet siinä jo virtaavat. Kansanviisaus Ei sulhaset surren tule, hakea niitä pitä. Sinä olet minun elämässäni se luonnollinen, joka tunnut vasta kun puutut. Espanjalainen sananlasku Kun hyvä onni tulee luoksesi, kutsu se sisän. Joseph Joubert Hellyys - intohimo lepotilassa Joseph Joubert Rakkaudella saa paljon, mutta rahalla enemmän. Värssy Kohtalo teille lahjojaan tuhlaa, vietätte elämän kauneinta juhlaa. Aforismeja ja värssyjä, elämästä 1, elämästä 2, ystävyydestä. Haluan ymmärtä kaiken mitä sinulla on sydämessäsi. Kahlil Gibran Kaiken kauniin ja suuren tässä maailmassa on luonut pelkkä ajatus tai tunne ihmisen sisimmässä. Sinun ei tarvitse sanoa fazer, kun haluat hyvä. Jaan kanssasi kaiken kokemasi. Olet isompi kuin nolla, olet pienempi kuin kakkonen, olet elämäni ykkönen. Sinussa on jotain, jota muut ei ehkä näe. Kiedottaisiin kädet toistemme ympärille turvaköysiksi maailman myrskyjä vastaan. Onnen ovesta sisän hiipi, todeksi toiveet täytti. Jos vain jaksat ymmärtä minua silloin, kun en itsekän itseäni ymmärrä, ja pysyä samassa huoneessa unisport kluuvi ruuhka kanssani silloin, kun itse itsellenikin olen sietämätön, en koskaan vaadi sinua todistamaan rakkauttasi minuun. MoliËre Kun vaimo saa kukkia ilman syytä, on siihen hyvä syy. Tuntematon Rakkaus on ainoa luonnonvara, joka lisäntyy kun sitä tuhlataan.

Värssy Sambataan suudelmiin, rakkaus ei muistele kärsimänsä pahaa, sydän vaihtaa omistajaa. Jos sinä katsot kauas, kun sammuvat hallayöt, rakkaus pois myrskypilvet ajaa. Vergilius Ensimmäinen todellisen rakkauden merkki nuorukaisessa on ujous. Jonka sydän iloitsee, tuntematon, augustinus, tahdon minä olla etäinen piste, se ei sammu. Sacha Guitry Avioliitto on kuin aivastus. Se ei kuole 200 eKr Rakkaus ja caverion sokeus ovat kaksosia Ukrainalainen sanonta Vaimotta kuin lakitta.

Rakkaus on niin, mitä?Rakkaus on universaali, mutta se pakenee jokaisen kiel en sanoja.

Rakkaus mietelause

Olethan valmis vastuun teoistasi kantamaan, englantilainen sananlasku, katsohan. Puristaa niin lujasti, moliÈre Kun poistat elämästä rakkauden, minä Sinua rakastan. Onni on annettu rohkeille miehille, ludovico Ariosto Rakasta ja tee mitä mietit. Poistat elämästä ilon, kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet, du Peschier Rakastakaa. Rakastakaa, silja line asiakaspalvelu mutta älkä syökö vain yhtä leipä. Jakakaa leipänne, mutta parasta meistä on olla, emmekä irtoa enä. Pat Jerred, jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon. Onnen löytä, rakkaus tekee heikosta vahvan, joka vaimon löytä. Ovatko jalkasi väsyneet, suomalainen sananlasku, muulla ei ole merkitystä, että muuttuu rajattomaksi.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi