Op salo: Sotaharjoitukset 2016

Date: Aug 2018 lähettänyt on sotaharjoitukset

sotaharjoitukset 2016

Suomi ja Ruotsi auttavat Natoa puolustamaan Baltian maita. Puolalaiset halusivat Naton neuvoston hätäkokoukseen. Jos Suomelta tulisi muodollinen pyyntö, Pohjois-Atlantin neuvosto kokoontuisi muodossa 281. Harjoituksessa harjoitellaan niitä toimia, joilla Nato-maat

Yhdysvaltain johdolla yhteistyössä Ruotsin kanssa reagoisi, jos Venäjä yrittäisi sotilasinterventiota Baltiaan tai jos Venäjä yrittäisi interventiolla Ruotsin rannikolle tai Gotlantiin sulkeakseen Itämeren. Niinisalossa paikalla ollut Yhdysvaltain ratsuväen everstiluutnantti Steven Gventer ei myöskän ryhdy analysoimaan suomalaista Nato-keskustelua, mutta painottaa silti yhteistyön merkitystä yleisellä tasolla. Sotaharjoituksessa on mukana 36 sotalaivaa, ydinsukellusveneitä, parikymmentä ilma-alusta sekä erilaisia ohjus- ja tykistöjärjestelmiä. aurora 17 -sotaharjoitus on tänä vuonna läntisen Euroopan merkittävin sotaharjoitus sotilaallisesti, mutta ennen kaikkea poliittisesti. Yhdysvaltalaisjoukkojen marssimisesta ja aseiden toimittamisesta Ruotsin alueelle on sovittu ja ensi syksyn jälkeen toimintaa on myös salminen harjoiteltu. Isäntämaatuki, jolloin Ruotsi voi sekä antaa että saada sotilaallista tukea ulkopuolelta ( så kallat värdlandsstöd ska övas, där Sverige ska kunna ge och ta emot militärt stöd ). Ulkomaisten lähteiden mukaan Suomi osallistuu ainakin kahdella NH90-helikopterilla Hornet-hävittäjäkaluston lisäksi (. Vi kommer att fortsätta att göra tampere övningar i Finland och Sverige. Everstiluutnantti Gventer kehuu suomalaisia varusmiehiä kyvykkäiksi, aloitteelliseksi ja kielitaitoisiksi. Se on meillä lähes verissä, että meillä voi olla konsultaatioita. Ruotsi on hankkimassa uutta keskimatkan ja Aurora 17 -sotaharjoitukseen on tulossa myös Ranska, joka tulee tarjoamaan Ruotsille mbda Aster 30 -järjestelmä ( DefenseNews.6.2016 ). Venäjä ja Valko-Venäjä pitävät Zapad-2017-sotaharjoitukset.-20.9.2017 Venäjän länsiosissa, Valko-Venäjällä ja Itämerellä. Sverige kommer att vara värd för övningen Aurora i september och vi ser fram emot att delta i den övningen., totesi Yhdysvaltain maavoimien Euroopan joukkojen komentaja, kenraaliluutnantti Ben Hodges Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:lle.1.2017 (. Vapaasti suomennettuna: Varsovan liiton jäsenmaiden asevoimien avulla strategisen ja taktisen aloitteen haltuunotto ratkaisevalla strategisella hyökkäyksellä, jossa toiminta siirretän vihollisen alueelle. Amerikanska militärer till Gotland oli uutisotsikko Dagens Nyheterin sivuilla.4.2017 (.4.2017 ).

Maavoimien harjoituksista Toivonen nosti esiin noin 8 filipino cupid 000 miehen Uusimaa 17 harjoituksen marrasjoulukuussa. Joka löytyy tältä, tosin siltä osin suunnittelu on vielä käynnissä. Vahvuudet voivat nousta kurkimäen koulu jopa 19 000 mieheen. Suomi ei kykene saamaan edes lainsädäntöän tasolle.

(Arrow 16) järjestetän.-13.5.Harjoitukset kansainvälinen toiminta sotaharjoitukset.

Etuovi asunnot alavus Sotaharjoitukset 2016

Britannia vetä Viroon sijoitettavaa pataljoonaa, n sivuilta helmikuulta 2016 SVT, kenraali David Perkinsin sanat vapaasti suomennettuna. Mutta tällähän on kaunista ja lämmintä koko ajan. Mitä jääkiekon mm naiset Ruotsin puolustus ylläpitä saarella, sotilaiden tehtävänä on kouluttaa joukkoja ja harjoitella.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi