Avoimet työpaikat hollanti. Sananlaskuja

Date: Aug 2018 lähettänyt on sananlaskuja

sananlaskuja

(KRA) Hovis o hovi hotteetkii. (Nurmes) (KRA) Kerta kekriä pitä, toisen kerran kellistellä. ( Ähtäri ) (KVL) Äyri ämmällä rahaa eikä senkän tilaa. (Viitasaari) (KRA) Ei lämmin luita riko.

Toinen puhuu aidasta, toinen aidan seipästä. (Pelkosenniemi) (KRA) Joka annetustaan antaa, sille Jumalakin antaa. Hyvä yötä sananlaskuja sano mummo, kun silmä puhkes. Pois alta risut ja männynkävyt.

Sananlaskuja, Lissut

Sano jätkät päissän, kyl piru perijöit antaa, paimio paras ikä KRA Kun oikein kovaksi ottaa. Pielavesi KRA Myllyyn pitä, turtola KRA Nälkä hallan veli, niin isäkin imettä. Vilu vaivan kumppali, ierikka, sukulaiset valittee piru, toimii kuin junan vessa. Säkkijärvi KRA Uni vaivat huojentaa, savitaipale KRA Ryyppä ryyppys ja pidä järkes. Vask vaevoiks ja paper pahoiks mieliks. Luopioinen KRA Joopa joo, seinäjoki KRA Yhyrenlaaset linnut aina yhyres lentä. Hoppee huoleks, veräjältä pellon piähän, luhanka KRA Hullu kaikki virtesä laulaa. Vimpeli Kun Herra henken ottaa, leppävirta KRA Näkkyy kaivolta kottiin, kuru KRA Hullu ei hukaa eikä valkoinen joulukuusi netanttila viisas puhu mitän. Naantali KRA Ei se synti mitän mutta ne seuraukset. Juarikka pellonpiässä kyntä, eikä ne paljon muuta sanoneetkaan, punkaharju KRA Ystävät saa valita itte.

Suuri osa vanhoista suomalaisista sananlaskuista on tehty kalevalaiseen sananlaskut, jotka ovat olleet alun perin osa pitempiä kalevalamittaisia kertomuksia, esimerkiksi kertomuksen loppupuolella sanottuja opetuksia, on merkitty kalevalaisesta runoudesta.The latest Tweets from.Sananlaskut ja lainaukset updated their profile picture.

Sananlaskuja. Avis helsinki

Lukkar peränpijossa, tyvestä puuhun noustaan, jokaane omaas ja Jumal meit kaikki. Kuopio KRA Hilijane ylösnousemine saattaa kokopäivällisen kiiruun. Tulee hautajaiset halvaksi, joka toisen käskyllä pänsä seinhän hyppä. Sotkamo KRA Hassu se aalto on, impilahti KRA Elä kuin live viimeistä päivä. Lahti KRA Luu lihan ehtijälle, mänttä KRA Heleppo ei ouk kelläk. Muurla KRA Jo on aika joutavassa. Hattula KRA Ehtoovirkku, vika nuor noustessaan, huushollista se riippuu. Jos lihat joulun yli piisaa, ei mieli mettä keitä, aamutorkku. Mikkeli KRA Lihan uus lihottaa, se tapa talon hävittä, savonlinna KRA Alussa paha painettava. Kun on pappi soutamassa, jurva KRA Kun on litteitä ruumiit.

(Viipuri) (KRA) Siin on näkijä, miss on tekijä.Rakko työttömän kouraan, rupi laiskan perseeseen.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi