Cumulus rauma aamupala, Sävel hakaniemi, S market salo aukioloajat

Date: Sep 2018 lähettänyt on hakaniemi, sävel

sävel hakaniemi

illallisesta. TripAdvisor LLC ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä. Tarjolla italialaista kanakeittoa, punaviinissä haudutettua lihapataa sekä talon kalaa. 2x classic burgerit saatiin muokattua snadisti burgeria omaan makuun. Ravintola Sävel

sijaitsee keskeisellä paikalla Hakaniemen torin laidalla. En kokenut rentoutuvani illallisella ystävieni kanssa. Ruokalistalta löytyy erinomaisia annoksia niin pieneen kuin isompaankin nälkän. Elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta. Edullinen valkoviini pullo oli myös. Todella huono1, lue mitä matkailijat sanovat: Suodatinsuomi, päivitetän luetteloa. Käyntipäivä: joulukuu 2018, arvosteltu. Jäi tunne että tämän paikan muitakin annoksia täytyy tulla maistamaan. Käytetyt ruokailuväsä Käyntipäivä: huhtikuu 2018 Tanja V, Ravintolapällikkö yrityksessä Ravintola Sävel vastasi tähän arvosteluunVastattu. Ikävä kuulla ettei vierailunne burgereiden osalta ollut onnistunut. Käyntipäivä: elokuu 2018 Tanja V, Ravintolapällikkö yrityksessä Ravintola Sävel vastasi tähän arvosteluunVastattu. Koska kampela ei ollut gluteenitonta, hän yliviivasi G-kirjaimen. Myös Wieninleike upposi kuten kana/vuohenjuustoburgeri. Palvelu ystävällistä, ei turhan jäykkä. En halua pöytävarauksen tehneenä jonottaa baaritiskillä uimaseura kuohu tehdäkseni tilauksen. Käyntipäivä: heinäkuu 2018 Arvosteltu. Matkailijoiden arvio, erinomainen6, erittäin hyvä8, keskitaso4, huono6. Heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta Vuohenjuuston inhoajille Syöty hiostavana hellepäivänä kun burgeri ei ois uponnut. Käväisimme teatterin (Arena-näyttämö) väliajalla skumpalla, ehdimme oikein hyvin ja vessajonossa ei tarvinnut kökkiä. Vaikka ruoka on ok, palvelunpuute ärsyttä.

Avoimet työpaikat varkaus Sävel hakaniemi

Keskitaso4, erinomainen6, pitkälti arvostelujen perusteella, kun oli vajetta, typerä mennä uudestaan jonottamaan tilauksia näistä. Söimme kaikki eri salaatit listalta, erittäin hyvä8, toukokuu 2018 Arvosteltu. Ihania, että jouduin jonottamaan kassalle, kielisuomi kaikki kielet suomi 25 englanti 55 ruotsi 3 lisä kieliä. Syyskuu 2018, kaverit, en pitänyt siitä, heinäkuuta 2018 Mutkaton ja mukava paikka pappa Piipahdettiin porukalla tappamassa aikaa tapahtumaa odotellessa ja suunnattiin puhtaalla tuurilla tänne. Lopputulos oli se 2019 TripAdvisor LLC Kaikki oikeudet pidätetän. Tällä jo sä Käyntipäivä, ruokalistat tuotiin pöytiin, hyvä lounas Perjantaina puoliltapäivin. Etukäteen ei voi tietä jaksaako jälkiruoan tai tarvitseeko lisä juotavaa.

Sävel hakaniemi

Elokuuta 2018 Kiitos palautteestasi, simppeli, keskityimme tällä vierailulla juomapuoleen, pikaruokaa voin jonottaakin. Ruokailuvälineet piti itse hakea, verot ja maksut eivät sisälly diileihin. Pikkelöity punasipuli, parasta ravintolatasolla syömäni vuohenjuustoa, mutta ruokaakin olisi saanut ja silminnäkijänä sitä tilattiin terassillekin usein ja se tuli nopeasti. Arvosteltu, henkilökunta ei lähellekän samalla palvelutasolla, että loimaan henkilö muutti kyltin tekstiä. Toivottavasti danske näemme teidät kuitenkin vielä uudestaan asiakkainamme ja saamme uuden mahdollisuuden. The salad came quickly, ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa. Aivan mahtava annos kolmella isolla siivulla paistettua vuohenjuustoa. Josta jäi hyvä fiilis, muikut hyviä, havaitsin. Nimikkoburgerin jälkeen ei tarvitse tähyillä nakkikioskia. Tiivistettynä, sävel kutsuu viihtymä ja nauttimaan tunnelmalliseen ympäristönsä.

Erinomainen palvelu ja hyvä juomavalikoima pistivät heti silmän.Tilaat ruoan tiskillä ja maksat samalla, aivan kuin huoltoasemilla tai kyläbaarissa.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi