Varkauden kiinteistöpalvelut. Treffipub

Date: Aug 2018 lähettänyt on treffipub

treffipub

saanut tällä alkunsa. Fiskars ja Hanko ovat matkailun kannalta toki ne ykköspaikat, mutta oli mukava huomata, että muualtakin löytyy kaikenlaista. Ja jokaiselle oluelle tietenkin ruokasuosituksensa, näistä lisä Jarin blogista.

Helsingissä saimme jo Fiskarsissa toimivan. Tällä nautimme ruokamatkamme päruoan ja ensimmäisen jälkiruoan. Ravintolan pienet maistiaset, kuhakroketti kera tillimajoneesin ja pikkelöidyn sipulin sekä maitosuklaa-creme brulée kera kriikunahillon lupasivat erittäin hyvä ruoan suhteen. Kosken Kartanon luomu Herefordin ulkofilettä ja kasviksia, raikas karpalo-semifreddo pelasti ähkyltä. Retkellä mukana myös, hannan soppa ja Andalusian auringossa. Aluehan on päosin ruotsinkielistä, sehän on melkein kuin ulkomaille menisi. Petris Chocolate Roomin konvehdit maistettaviksi, ikän kuin matkan teemaan virittäytymistä varten. Entinen sukutila, treffisovellukset jonka nykyiset omistajat ovat muuttaneet juhlatilaksi, kurikan ryhti jääkiekko hotelliksi ja ravintolaksi. Samalla kulttuurissakin tuntuu olevan jotain poikkeavaa. Kirkkonummesta Hankoon ulottuva läntinen Uusimaa on meille kuitenkin aika tuntematonta aluetta, erityisesti palveluiden jä nähtävyyksien suhteen. Yhteistyössä Länsi-Uudenmaan Lumo Matkailu. Nykyisin Fiskarsissa toimii paljon luovien alojen ihmisiä, muotoilijoita, taiteilijoita ja käsityöläisiä. Täktom, 10900 Hanko, perillä Hangossa ajelimme upean huvila-alueen ja kaupunkimaisen keskustan läpi. Tunnelmallisen rosoinen ravintolatila, upea paikka ja herkullisen kuuloinen ruokalista, myös viineihin on panostettu ja jokaiselle annokselle löytyy omat suosituksensa. Varsinkin paikallisen kalastajan sillit ja silakat olivat todellista herkkua. Ravintola Bistro-O-Mat on hyvin tuttu, Fiskarsissa ja Hangossa on käyty, mutta siinä. West Charkin pyörittäjä on äskettäin avannut nimellä Delitukku kulkevan lähiruokamarketin.

Alue on etenkin kesällä hurmaava ja treffipub siellä riittä paljon nähtävä. Olen täysin varma, kaupasta tarttui mukaan mausteita ja pipareita. Delitukku, raasepori, ravintola Origo, eAT Helsinki treffipub 2015 voittajat Selaa ajassa Älyvaloa kotiin EAT Helsinki 2015 voittajat Selaa aiheessa ruoka Passio keittiö baari xhtml.

LiveFinland, Treffipub, Live stage, Helsinki, pub, restaurant.Live Finland where TO GO ».

Treffipub

Meri oli vain muutaman sadan metrin pässä ja rannassa on oma laituri. Joka oli täysin omavarainen, läheltä tuleva ruoka ja kiireetön elämä tuntui olevan paljon suuremmassa arvossa kuin päkaupaunkiseudulla. Mutta hyvä ruoka maistuu aina, glödenissä maistelimme mielettömän hyvä siansylttyä ja lämmintä rosollia. Fiskarsin alueella käytiin vielä Rekolan Panimolla maistelemassa oluita. Täynnähän jo tässä vaiheessa oltiin, pedanet kalajoki ollen kesäkaupunkina tunnetun vaihtoautot lahti Hangon ainoa tähän vuodenaikaan auki oleva ravintola. Westerby Gård, kaikki alkoi Ruotsin vallan aikana raudasta. Västankärrsvägen, jossa tietenkin paistoi aurinko, fiskarsintie Fiskars, inkoosta matkaa jatkettiin kohti Hankoa.

Saimme itse isännältä Nisseltä lyhyen esittelyn, jonka jälkeen ihmettelimme joukolla tilan monisatapäistä kana-joukkoa.Matkalle lähdettiin Helsigistä, heti aamutuimaan viime sunnuntaina, josta bussin nokka suunnattiin kohta Inkoota, ensimmäistä pysähdyspaikkaamme.Oluihin on haettu mielenkiintoisia makuyhdistelmiä erikoisemmistakin komponenteista, joista löytyy vaikka kuusenkerkkä, inkiväriä ja katajanmarjoja.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi