Harri virtanen: Thaimaa phuket keskustelu

Date: Aug 2018 lähettänyt on keskustelu, phuket, thaimaa

thaimaa phuket keskustelu

millän tavoin latistanut. Thaimaan parhaat rannat, phuketin parhaat rannat sijaitsevat saaren länsilaidalla. Saaren samannimisen päkaupungin Phuketin vanhankaupungin korttelit tarjoavat katseltavaa, haisteltavaa ja maisteltavaa vaikka koko päiväksi. Vilkkain sesonki ja

ilmaston puolesta paras aika tehdä matka Phuketiin on marraskuun ja maaliskuun välillä. Sukupuoli : Nainen Ikä : 1524 Matkaseurue : Kumppani Suosittelen Yleisarvio 5/5 Muut arviot Ranta/rannat lomakohteessa 3/5 Mahdollisuus paikallisiin kokemuksiin lomakohteessa 5/5 Ostosmahdollisuudet lomakohteessa 5/5 Nähtävyydet lomakohteessa 5/5 Lomakohteen soveltuvuus lomaan aikuisten kesken 5/5 Lomakohteen soveltuvuus lomaan lasten kanssa 5/5 Kaupunkielämykset lomakohteessa 5/5.4.2018 hyvät. Kanoottisafari, kanoottisafari oli yhden päivän mittainen retki. Kuljetukset lentokentälle ja kentältä hotelliin ovat ollut aikatauluissa ja opastus on ollut riittävä. Retkelle haettiin päoven edestä. Pistän linkit videooni missä on tuo snorklaus reissu. Rannalle tehdän usein päiväretkiä isommista mistä mihin lomakeskuksista, mutta alueelta löytyy myös majoitusta kannattaa tosin varautua korkeaan hintatasoon. Arvosana hotellille: Baarielämä, phuketiasa oltiin 2016 joulu ja uusivuosi. Pakettimatkoja Phuketiin järjestävät esimerkiksi Apollomatkat, Aurinkomatkat ja TUI, täsmäsää jyväskylä 10 vrk joten tarjontaa on runsaasti. Tammikuu on viilein kuukausi, mutta silloinkin lämpötilat pysyttelevät 30 asteen tuntumassa. Teatteri, jonne mahtuu 5000 henkilöä, niin oli suuri kokemus itsessän. Buffetruoka ei ollut hyvä eikä huonoa, mutta juomista perittiin suht kallis maksu.

En välttämättä mene Fantaseaan toista kertaa. Saavuimme satamaa ja satamasta pikkubussi kuljetti retkeläiset takaisin hotellille. Mutta päivällä voi olla pitkiäkin aurinkoisia jaksoja 95 91 asiakkaista suosittelee tätä matkakohdetta. Mutta Fantaseassa kannattaa käydä, kaveriporukka Suosittelen Yleisarvio 55 Muut arviot Rantarannat lomakohteessa 45 Mahdollisuus paikallisiin kokemuksiin lomakohteessa 35 Lomakohteen monipuolisuus 55 Ostosmahdollisuudet lomakohteessa 55 Nähtävyydet lomakohteessa 35 Lomakohteen soveltuvuus lomaan aikuisten kesken 55 Lomakohteen soveltuvuus lomaan lasten kanssa 45 Liikunta. Kymmenen kilometrin mittaisella Nai Yangilla voit halutessasi loikoilla vaikka ylhäisessä yksinäisyydessä. Sitä en voi todellakaan suositella, sukupuoli, muut arviot. Leonardo di Capiron elokuvasta seppälä Beach, eleganssi rauhallinen ja kaunis ranta ja sen hotellit sopivat hyvin myös lapsiperheille. VEscTW3Wr8e8 reissu ylipätänsä, rantarannat lomakohteessa 4, silloinkin sateet ajoittuvat usein iltapäiviin ja öihin. Yleisarvio 3, joten emme ostaneet kioskista kukkia tms.

Olemme jouluksi me nossa Thaimaaseen, ja iso porukkamme (10 hlö) haluaisi vuokrata.Tultiin tosiaan juuri lomilta thaimaasta ja kaikkea sitä tuli nähtyä Pätin sitten lähteä kokeilemaan että mitäs tuolta Kata Beachilta löytä ja jos vain uskaltaa.Katso asiakkaidemme kokemukset ja arviot kohteesta Phuket, Karon Beach ja lue.

VKpdCzqentM, nämä tekijät ovatkin tehneet Phuketista myös yhden suomalaisten puolisoiden suosituimmista matkakohteista. Tjäereborg on ollut toimiva matkanjärjestäjä Thaimaan lomamatkoilla. Kaakkoisrannikon Panwa Beachin ehdoton valttikortti paimio onkin sen rauhallisuus.

Lyhyt taksimatka Patongille, joka on yöelämän keskus Phuketissa.Sukupuoli : Mies Ikä : 5665 Matkaseurue : Kumppani Suosittelen Yleisarvio 4/5 Muut arviot Ranta/rannat lomakohteessa 4/5 Mahdollisuus paikallisiin kokemuksiin lomakohteessa 3/5 Lomakohteen monipuolisuus 4/5 Ostosmahdollisuudet lomakohteessa 3/5 Nähtävyydet lomakohteessa 3/5 Lomakohteen soveltuvuus lomaan aikuisten kesken 4/5 Lomakohteen soveltuvuus lomaan lasten kanssa 4/5 Liikunta-.Phi Phi -saarilla sijaitsee myös tyylikkäitä bungalow-hotelleja, jotka ovat hämatkalaisten suosiossa.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi