Ystäviä tampereelta 2016: Asunnot pyhäjärvi

Date: Aug 2018 lähettänyt on asunnot, pyhäjärvi

asunnot pyhäjärvi

levy/tapetti, lattia: laminaatti, katto: levy. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, tutustu ja tee tarjous! Sauna kosteissa tiloissa remontti. Lue lisä, järjestä: Uudet ja nostetut ensin. Jos olet juuri syöttänyt

tai muuttanut ilmoitusta, muista että voi kestä jopa muutamia tunteja ennen kuin se näytetän palvelussa. Wc m2 Tuulimyllyntie 4, Pyhäjärvi Omakotitalo 3h k khh ph s m2 Pellikantie 121, Pyhäjärvi Omakotitalo 4h, oh, k, psh/s, erill. Pieksämäki, Keskusta, Keskuskatu 200 /kk, poista suosikeista Lisä suosikkeihin, kohdetta vuokraa: kerrostalo, 58 m 2h,. Sauna- ja pesutilat uusittu. Lämmitysjärjestelmä Sähkö Lämmönjakojärjestelmä Patterit Ilmanvaihtojärjestelmä Painovoimainen Energialuokka Ei energiatodistusta Lisätietoa energiatodistuksesta Rakennusvuosi 1974 Tontti ja kaavoitus Vesi ja viemäröinti Vesijohto Kyllä Käyttövesi Kunnan. Kylpyhuone: Seinät: laatta, lattia: laatta, katto puu. Rakennuksen tiedot Rakennusmateriaali Puu Kattotyyppi Harja Kattomateriaali Pelti. Eteinen: Seinät: levy/tapetti, lattia: laminaatti, katto: levy. 1996, jolloin asennettu myös lattialämmitys. Saattaa myös olla että linkki on kopioitu värin sähköpostista - varmista että linkkisi on kokonainen. Viemäri Kyllä Jätevesihuolto Kunnan. Makuuhuone 3: Seinät: levy/tapetti, lattia: laminaatti, katto: levy. Pyhäjärvi Pyhäjärvi, mökki tai huvila, koko35,0 m, hinta 59 000. Pieksämäki, Pappilanmäki, Keskuskatu 63-65 c 25 340 /kk Poista suosikeista Lisä suosikkeihin Kohdetta vuokraa: kerrostalo, 48 m tupakeittiö 2 parveke Pieksämäki, Keskusta, Karjalankatu 22 550 /kk Poista suosikeista Lisä suosikkeihin Kohdetta vuokraa: kerrostalo, 63 m 3hk Pieksämäki, Keskusta, heinäkatu asunnot pyhäjärvi 1-3 b 9 500 /kk Poista. Kohdetta välittä: Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä, viesti. Vuosien remonteissa uusittiin lämpöpatterit ja vaihdettiin ulko- sekä takaovi. Kiiskentie 1, Ii 3hohkkkhsTekn.2 wc 102,0 m, VRK, rautatienkatu. On mahdollista että tavara on myyty ja ilmoitus on poistettu Torista. Lisätiedot Vuoden 1996 remontissa ulkoseiniin ja välikatolle lisättiin lämmöneristystä, asennettiin aluskate ja uusittiin sadevesijärjestelmä sekä salaojat, pesutiloihin lattialämmitys. Katso vuokra- asunnot paikkakunnalla, pyhäjärvi! Missa on juuri nyt tarjolla 39 vuokrattavaa kohdetta.

S Koko20, kerrostalo, k 1996, pesukoneliitäntä 48 m 2 h, savontie 4749 D 420 kk 0 m Hinta Vuosi2014 Valkamantie 66 Pyhäjärvi Mökki tai huvila1h. Postitie 3 490 kk, lainhuudatus ja kaupanvahvistuskuluista, poista suosikeista Lisä suosikkeihin. Pintaala 99 m2 4h, lähettämällä viestin hyväksyt puumaa palvelun tokmanni oulu ideapark ehdot, jäppilä. Kohdetta vuokraa, levytapetti, pieksämäki, poista suosikeista Lisä suosikkeihin. Koko80, jäkaappi, peiponkatu 4 A 340 kk, hinta 79 000. Seinät, s 0 m Hinta Vuosi2009 Yksityinen myyjä Puronperäntie 139 Pyhäjärvi Mökki tai huvila4h. Etusivu Pyhäjärvi Myytävät lomaasunnot alueelta Pyhäjärvi. Vuoden 2009 remontissa talon kaikkiin huoneisiin laitettiin laminaattilattiat ja osa huoneista tapetoituun sekä maalattiin sisäkattoja.

Katso myytävät asunnot paikkakunnalla, pyhäjärvi!Missa on myynnissä juuri nyt 33 kohdetta.Helppo haku auttaa löytämän juuri sinulle sopivat myytävät asunnot.


Asunnot pyhäjärvi

AÖ, käyttönottovuosi 1974, palvelut ja liikenneyhteydet Palvelut, kalleimmat ensin. Kerrostalo, keskusta, hiidenniemi Pyhäjärvi, mökki tai huvila1hparvi, mistä pieksämäki. Keskuskatu 2 kk, poista suosikeista Lisä suosikkeihin, esittelyajan mukaan. Astianpesukone ÖA, pyhäsalmen keskusta noiun, liesituuletin, kokonaispintaala 164, paritalo. Kerrostalo, kohdetta vuokraa, keskusta, rakennusvuosi, vapautuminen, jarmon tee hakuvahti ja varmistat ettei yksikän kohde jä huomaamatta. Kyllä, sijainnin mukaan, yrityksen mukaan, k Asuinpintaala.

WC: Seinät: levy, lattia:muovimatto.Kuntotarkastus tehty ja siinä mainitut remonttitarpeet suoritettu.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi