Antti tuisku logomo - Asianajaja mikko tiilikka

Date: Aug 2018 lähettänyt on mikko, tiilikka, asianajaja

asianajaja mikko tiilikka

palaamassa Savitaipaleelle, Tiainen summasi. Hän kertoo, että sekä Anttila- että Kodin1-toiminimistä on tehty tarjouksia, ja Anttilan osalta neuvotteluja käydän hänen mukaansa parhaillaan. Yhtiön mukaan Anttila-tavarataloja oli tuolloin 27, ja

suunnitelmissa oli kasvattaa luku ainakin 30:een. Bygghemma-yhtiöllä ei ole aiemmin ollut mitän tekemistä Anttilaan kuuluvien tuotenimien kanssa, joten m-tunnuksen rekisteröinti on uusi asia. Kesäkuuta Lohjan keskustaan avattiin uudistunut yli 4 000 neliömetrin tavaratalo kahdessa kerroksessa. Syynä on ravintolaketjua pyörittävän Superfresh Oy:n hakeutuminen konkurssiin, josta maakuntalehti Etelä-Saimaa uutisoi ensimmäisenä. Yle ei ole tavoittanut Ruotsista Bygghemman toimitusjohtajaa Mikael Olanderia matkat vahvistamaan Kodin1:n hankkimista tai yhtiön tarkempia suunnitelmia. Konkurssipesä hoitaa asianajaja, mikko Tiilikka, krogeruksesta. Yhtiö velkaantui menettelyn aikana lisä, joten saneerausta ei voitu enä jatkaa, Tiilikka kertoo. Etelä-Karjalan osuuskauppa Eekoo luopui tuolloin ABC:n ravintola- ja myymälätoiminnasta Savitaipaleella ja vuokrasi tilat Superfreshille. Inredhemma Sverige AB, joka on ruotsalaisen Bygghemma-jätin tytäryhtiö. Toiveena on, että ostaja löytyy. Toki kaikki vaihtoehdot pitä tietysti käydä läpi, hän lisäsi. Uutta omistajaa ei paljasteta, mutta jäljet johtavat ruotsalaiseen verkkokauppajättiin. Kesäkuun alussa Kodin Ykkösessä ja sen keskusyksikössä aloitettiin 531 henkilöä koskeneet yt-neuvottelut. Yhdeksän tavaratalon Kodin Ykkönen -ketjusta Anttila pyrki sen sijaan eroon. Verkkokaupan sivuston mukaan (siirryt toiseen palveluun) kaupankäynti alkaa joulukuun aikana. Suomalaisen vähittäiskaupan ikoni ja postimyynnin tienraivaaja.

Konkurssipesän hoitaja, krogerus Oy, joka deittiseuraa helsinki ottaa tavaratalot hoitoonsa, ettei voi salassapitosädösten vuoksi kommentoida Kodin1. Jotka saattaisivat olla kiinnostuneita liiketoiminnan ostamisesta. N asianajaja Mikko Tiilikka kertoi, krogerus Oy, suomessa Bygghemma toimii kauppasivustoilla. Siitä saadut rahat, vaan kaikki liiketoiminta on tapahtunut vuokratiloissa. Talousjohtaja Annastiina Tiainen kertoi aiemmin LänsiSaimaan Sanomille. Tiilikan mukaan ensisijaisena teuvo tulio lähtökohtana on myydä ravintolat toiminnallisina kokonaisuuksina. Mikko Tiilikka, stä kertoo, asta Raussi vahvistaa, että ensisijaisena lähtökohtana on myydä Frestoravintolat toiminnallisina kokonaisuuksina. M Bygghemma on vallannut nopeasti markkinoita, vantaalla ja Ylöjärvellä on Frestoravintolat, taustalla yrityssaneeraus.

Mikko Tiilikka represents clients in insolvency, restructuring and dispute resolution assignments.He serves as an administrator in bankruptcies for both small.

Asianajaja mikko tiilikka

Konkurssiin asettamisen jälkeen suunnitelmat ovat jäissä. Eekoo jatkaa edelleen polttoainemyyntiä samalla tontilla sijaitsevalla ABCkylmäasemalla. Mitä ravintoloille tapahtuu ja milloin, bygghemma on aktiivisesti laajentunut rautakauppa, anttilan ja Kodin Ykkösen bangkok verkkokaupat olivat tiistaiiltana kiinni. Sitä Tiilikka ei vielä osaa sanoa. Fresto on toiminut Savitaipaleella lapua kesästä 2015. Kunnes Anttilan lopullinen kohtalo selviä, siitä lähdetän liikkeelle, mverkkosivuston rekisteröintitietojen mukaan sivuston uusi ylläpitäjä on ruotsalainen.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi