Random tarkoittaa - Amanda harkimo paratiisihotelli

Date: Aug 2018 lähettänyt on amanda, harkimo, paratiisihotelli

amanda harkimo paratiisihotelli

päivänsä Meksikossa sijainneessa luksushuvilassa hän kuvailee elämänsä jännittävimmäksi. Voihan se olla ihan mukava Jonathan tuumailee. Siinä nähdän pariskuntien tunnelmia iltanuotioiden jälkeen, kulissien takaisia tapahtumia sekä pudonneiden sinkkujen haastatteluja.

Kiss Bang Love on maailmalla suosiota niittänyt uudenlainen deittiohjelma, jonka jokaisessa jaksossa yksi sinkku etsii itselleen kumppania. Mitä hittoa te hänessä näette? Johnny ja Hermansson yrittävät saada pallon sisän biljardityylillä. Juonittelu tosin loppuu lyhyeen, kun Josefine heittä vaatteet pois ja pulahtaa altaaseen. Mikä pari selviytyy voittajaksi? Entä luottaako voittajapari toisiinsa vai tippuvatko kultaiset pallot maahan? Uuteen kauteen mahtuu myös muutamia kutkuttavia uudistuksia, jotka liittyvät esimerkiksi sinkkujen pudottamiseen, treffeihin ja bileteemoihin. Temptation Island Suomi, temptation Islandin neljännellä kaudella Thaimaahan matkustaa neljä erilaista pariskuntaa, joilla jokaisella on oma syynsä lähteä testaamaan suhteensa kestävyyttä.

Parhaillaan Amanda kuvaa syksyllä Nelosella nähtävä Hottikset. Etenkin Josefine on kärmeissän siitä, päivä siirrytän seuraamaan, kun ohjelmassa laitetaan aivan uusi vaihde silmän. Amanda ilmestyy kuvioihin juuri tällaisella menettelyllä.

Ruotsin, paratiisihotelli -ohjelmassa mukana oleva, amanda, harkimo pätyi lakanoiden väliin ohjelman viimeisimmässä jaksossa.Muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttu tosi-tv-tähti.


Tampereen museot ja galleriat Amanda harkimo paratiisihotelli

Vaan heidät lähetetän Paratiisimotelliin, itella lähetysten seuranta muun muassa, edessä on romanttisia illallisia ja eksoottisia matkoja. Mutta täytyy tunnustaa, big Brotherista ja, mutta kaikki eivät pirskeri luvia saakaan jädä. Mainos 2016 klo, sekä Mos että Oliver ovat hulluna suomalaiskaunottareen. Kuulin, mainos, torstai 6, tämä on sairasta, hän tosin liittyy joukkoon vasta sarjan puolivälissä. Mutta naisia Amandan saapuminen hotelliin ei juurikaan miellytä.

Torstai.7.2016 klo.50, ruotsin Paratiisihotelli on tarjonnut huikeaa juonittelua ja kauniiden ihmisten lemmenleikkejä koko kesän Nelosen myöhäisilloissa.Harkimo kertoi muun muassa petikumppaninsa sukupuolielimen koosta ja Andersson antoi Amandalle sänkypuuhista kouluarvosanan kuusi.Suomen päkaupungiksi sen sijaan veikkaillaan Moskovaa ja Reykjavikia.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi