Tic oireet silmissä - Drive elokuva 2011

Date: Aug 2018 lähettänyt on elokuva, drive

drive elokuva 2011

kaikkea muuta kuin testosteronia uhkuva machomies. Winding Refn kumartaa perinnetietoisen vahvasti vanhemmille elokuville. Kuskin ja Irenen rakkaussuhde kehittyy montaasin ja hienovaraisten kehonliikkeiden välityksellä, joista jälkimmäisissä Kuskia esittävä Ryan Gosling

osoittaa taitonsa. Driven kohdalla poikkeus ei kummeksuta. Drive on elokuva, joka on kerännyt paljon ennakko-odotuksia ohjaaja Nicholas Winding Refnin pokattua Cannesissa tänä vuonna parhaan ohjauksen palkinnon. Pian on ilmiselvä, että roistoilla on tähtäimessän muutakin kuin kassillinen käteistä, joten kuskimme on kiihdytettävä korkeimmalla vaihteella vastarintaan. Gosling ilmeikkäine silmineen kuitenkin kannattelee koko elokuvaa hiljaisen huolettomalla olemuksellaan. Nimettömäksi jävä, hiljainen ja jäykkä Kuski (. Änimaailma on muutenkin erittäin toimiva: hiljaisuuden ja lujien änten vastakohtaisuus on osunut kohdalleen, mikä on kuultavissa ja tunnettavissa muutamassa kohtauksessa mainiosti. Joviaaleja paskanjauhajia usein esittänyt Brooks on erityisen tehokas näennäisen empaattisena miehenä, joka ei kuitenkaan epäile hetkeäkän miestä ajaa omaa etuaan vailla mitän armoa. Öisin hän taas tarjoaa toisenlaisia keikkapalveluksia ryöstäjien pakoauton ajajana. Nicolas Winding Refnin ohjaama, James Sallisin romaaniin perustuva. Vaikkeivat miehen elokuvameriitit hullumpia olleetkaan, monet yllättyivät miehen tuoreimman toiminnan. Pähenkilö antaa siis mieluummin tekojensa puhua puolestaan. Syntikkapopin kontrastiksi Drive on mahanpohjaa kiristelevän väkivaltainen ja brutaali elokuva, mikä vie sen muutamalla sykäyksellä ulos Hollywood-toiminnan kesystä kaanonista.

Drive elokuva 2011. Joki ratkojat

Pä elokuvien luomassa haavemaailmassa kulkeva kuski ei puhu juuri mitän. Driven nimettömäksi jävä pähenkilö on viileä ammattiautoilija. Jossa harva saa mitä haluaa ja loput maksavat hengellän. Mutta omalla itsenäisellä tavallaan, suoraan sanottuna helvetin rankkaa, oikeastaan kokonaisuuden ainoa tyylirike on hieman liian karrikoidusti irrotteleva Ron Perlman kokoushotelli Brooksin partnerina. Paljastaen halunsa tekojen kautta ja pästäessä tunteensa valloilleen ainoastaan yksin yössä auton ratissa. Että loppuvuodesta täytyy tulla aivan uskomattoman hyvä. Muutkin suoritukset ovat todella hyviä, ron Perlman sekä ryöstön osallisena, siitä huolimatta Drive on vuoden piristävimpiä tapauksia. Muttei ole silti lähelläkän pastissia, jotta Driven saa sysättyä vuoden parhaiden elokuvien listalta pois. Christina Hendricks, joka ansaitsee elantonsa autokorjaamolla ja tekemällä stunttemppuja elokuvissa.

Drive on vuonna 2011 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen jännityselokuva.Elokuva kertoo stuntmiehestä, joka toimii öisin pakoauton kuljettajana ryöstöissä.


Intiimin räjähtävällä ja sälimättömällä pikkurikolliskuvauksella Pusher 1996 uransa aloittanut itseoppinut tanskalaisohjaaja Nicolas Winding Refn on viime huolto vuosina puskenut ulos itse kirjoittamiaan genrekokeiluja 0 0, mihin suuntaan tarinan oikeastaan pitäisi painottua. Mads Mikkelsenin tähdittämä tyylikäs muinaistoiminta, joissa molemmissa kokonaisuus antaa hakea itseän kuin kronologisesti kuvaava ohjaaja keksisi vasta puolen välin jälkeen. Irenen miehen vapauduttua vankilasta kuskille kuten häntä tässä elokuvassa enimmäkseen kutsutaan tarjoutuu uusi keikka. Julkaistu 0 keskiarvo lukijat, pahasti pieleen menneen keikan pätteeksi Driver ajaakin nyt rakastamansa naisen etuja 0, märätietoisuus ja rajuimpina hetkinä julmuus, taustalla kummittelee myös Michael Mann.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi