Raisio group - En tapaa naisia missään

Date: Aug 2018 lähettänyt on missään, naisia, tapaa

en tapaa naisia missään

selkeästi toteaa: Olen kiinnostunut sinusta! Ehkäpä joku heistä olisi kiinnostava? Mitä voisit tehdä seuraavaksi, jotta parisuhde- tai seksielämäsi ottaisi muutoksen kohti parempaa? Ehkäpä tykkät herkistä runopojista, mutta vietät kaiken

aikasi rävittömien rokkikukkojen seurassa. Ja muista tuo ylempi sanonta, että jos et nyt aloita tekemän jotain uutta.silloin sinkkuilua saattaa olla edessä vielä pitkän. Juttuja siitä, kuinka saada kumppani käyttäytymän haluamallasi tavalla. Yllä oleva on valitettavan yleinen, joskin kärjistetty kokemus. Sinkkujen kansoittamat kokkaus- ja kielikurssit. Objektiivisesti tarkasteltuna pelkän seksin hakemisessa ei ole mitän värä. Kuntosalilla iskeminen tapaa sporttisia miehiä ja naisia! Kun tulemme erilaisiksi kuin olemme, kun muutumme totutusta, ei se aluksi tunnu sähköasennus oulu luonnolliselta. Millaisista asioista oikeasti kiinnostunut? Näin ollen oman etsintäni kannalta oleelliset piirit ovat esimerkiksi kaikenlaiset voittoa tuottamattomat hippikommuunit, henkiset festarit, eettisen yrittäjyyden piirit ja vastaavat. Varsin hyvä listaus Suomessa valitettavan tuntemattomista mutta erinomaisista kirjoista (joista valtaosaa itsekin suosittelen) löytyy esimerkiksi tältä. Olen itse parisuhteessa, mutta kuvitellaan, että olisin seuraa kaipaava sinkku. On totta, etten ole aina ajatellut näin, mutta toivon että olisin. Monet tällaisista opettajista ja valmentajista eivät kuitenkaan aina osaa pukea opettamiaan asioitaan oikeasti hyödylliseen tai edes reiluun muotoon. En voi lähestyä tuota viehättävä ja upeaa naista, sillä en ole hänen tasoinen. Näyttävänä rajauksena, räväkkä sävy toimii skarppina rajauksena. Valikoi siis viisaasti, mutta älä loputtomiin. Aivan kuin lapsena rakentelin legoja, nyt rakentelen itseäni. Onko oma elämäsi kunnossa? Eli laita loppu Facebookin ja/tai aikuisviihteen katsomiselle ja sille jatkuvalle asioiden lykkämiselle, ota itseäsi niskasta kiinni ja järjestele itsellesi treffit. Rehellisyyden vuoksi nostan esiin, että se ei vain välttämättä riitä. Palkkaa itsellesi valmentaja, pyydä kavereilta apua, lue tarinoita, opiskele.

Oma kiinnostuksensa testamentin tiedoksianto kannattaa ja yleensä täytyy viestiä. Puhumme, on ymmärrettävä, ei ole tarkoitus haukkua, mutta emme tee asian eteen oikein mitän konkreettista. Ovatko nämä tiedot toimineet muiden tilanteessani olevien ihmisten kohdalla ja ennenkaikkea.


Meneillän oleva fitnessbuumi on tehnyt kuntosalilla käymisestä suomalaisten kansallisurheilua. Toimit vahingollisten ja paikkaansa pitämättömien uskomusten pohjalta Jokaisella meistä joku on niin paikkaansa pitäviä kuin pitämättömiäkin uskomuksia. Että monia näistä ajatuksista voi varsinkin aluksi olla vaikeaa ja epämiellyttävä kohdata. Facebook tai muu somelähestyminen, pelit kielten opiskelusta ei takuulla ole haittaa päinvastoin. En itsekän haluaisi muuttaa itseäni vain siksi. Tarvitaan toimintaa, jos Henkka kuoroineen käyttäisivät aikansa tehottoman ja itsesälissä kylpevän materiaalin tuottamisen ja lukemisen sijaan esim.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi