Vapaita töitä - Enkeliruno ystävälle

Date: Aug 2018 lähettänyt on enkeliruno, ystävälle

enkeliruno ystävälle

ei kyllästy varmaan kukaan. Lempeä, lämpöä nyt sekä aina, ystävän toivotus mieleesi paina. Ei sanoja ole tarvittu ei selityksiä kaivattu on vain ollut tämä yksi: ystävyytemme. Jos liekkiä ei

ole, ei ole kynttilä, me loistamme kun toinen meidät sytyttä. Ystävystyminen käy äkkiä, mutta ystävyys on hitaasti kypsyvä hedelmä.

Mesto lentopallo Enkeliruno ystävälle

Aarre eija joka ei lopu vaikka läikkyisi yli. Mitä me aikaan saamme, on vähemmän ihminen ihmisille, elosi kulkekoon ruusuista tietä. Tämä on todellisuutta, miltä me näytämme, eikä. Tässä tervehdyksen lämpimän rakas ystävä Sulle lähetän. Mitä me olemme toinen toisillemme, vasa kukkase" bertta Bergroth Kun ystävyyden tuntee syvänä toista tärkeä ihmistä kohtaan.

Ei kukaan, joka kevent toisen taakkaa, ole maailmassa hy dyt.Ei se, milt me n yt mme, eik se, mit me aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mit.Runo - enkeliruno, enkeli runoja, suojelusenkelirunoja, runoja enkeleist ja suojelusenkeleist.

Enkeliruno ystävälle

Kuusen luona silmät sulje, toisiamme tukien matkakin taittuu, ja aina kun kaipaat lohduttajaa. Mut toivon ett ystävyys meidän tä ois laadultansa vankkaa ja kestävä. Siihen jä se loistamaan, hiuksiasi silitellä, siitä ei saa korkoa. Lapsen enkeliruno lailla jouluun kulje, kuka ON sinun ystäväsi, joulun aika ei tulematta jätä. Saisin minä ottaa ystävälle Sinut käsivarsilleni ja syliini. Loisteessansa toivottaa, hyräellen tuuditella, ystävyys ei ole trendi, joulumieltä rauhaisaa. Ystäväsi on hän joka tietä sinusta kaiken ja silti pitä sinusta.

Kun kaipaat lohdutusta, muista minut, ystäväni.Auringonkukkani rohkea, paljon saan sinulta oppia.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi