Himos areena esiintyjät 2016, Horoskooppi ennustus; Illuusio

Date: Aug 2018 lähettänyt on horoskooppi, ennustus

horoskooppi ennustus

Shutterstock Jousimies Uusi vuosi tuo mukanaan intensiivisiä ja mielenkiintoisia suhteita, mutta älä odota niiden kestävän tai vakiintuvan. Eini Launonen, tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot, angelika Rosewood. 22/25 diaa Shutterstock

Vesimies Rakkauselämäsi ei tule olemaan keskiössä vuonna 2018. Käytä luovuuttasi ja idearikkauttasi uusissa tilanteissa. Jotain uudistavaakin tilanteisiin liittyy ja uudet ideat ovat nyt realistisia ja kannattavia. Olet energinen eivätkä asiat stressaa nyt itseäsi. Jokin jo pidempän jumissa oleva hanke vuokratilat saa vauhdittumisia alleen ja päset toimeen käsiksi. Joka tapauksessa uusia tuulia on puhaltamassa elämäsi, joten ole avoin ja utelias uudelle. Suuriin siirtoihin sensijaan ei sinulla nyt ole varaa. Vaaka, Syyskuu 2018, vaaoilla syyskuun alku on ihmisläheistä ja yhteistyön kykyä korostavaa. 16/25 diaa Shutterstock Skorpioni Vuonna 2018 onni tulee olemaan puolellasi, joten ole valppaana kaikkien uusien mahdollisuuksien varalta, jotka tulevat elämäsi. Vetovoima tulee olemaan vahvaa, joten ihmisten tapaaminen on helpompaa. Tunteelliset suhteet tapaavat syventyä ja tulla eheämmiksi. Kuun toinen viikko painottaa saman tyyppisiä teemoja mutta nyt voivat sopimusasiat ja liikenteeseen sekä tiedonsiirtoon liittyvät aiheet tuottaa toimimattomuutta ja pänvaivaa.

Tulet päsemän yli kaikista ongelmista, enä ei tarvitse etsiä vastauksia, kuun kolmas viikonloppu antaa jo tilaa rentoutumisille ja suurimmat riskin paikat ovat ohitettuja. Kuun viimeinen viikko on jo suotuisa ja yhteiset tekemiset ja uudet ryhtymiset etenevät mallikaasti. Viimeinen viikko tuo uutta asetelmaa kuvioihisi ja vastuuta ja harkintaa tarvitaan. Erityisesti mitä rakkauselämän tulee, jotain voi sattua horoskooppi ennustus henkilökemioiden myötä muuttaen tilanteen uuteen suuntaan. Sillä löydät ne tältä, rapu, härkä, syyskuun alku tuo ravuille painotusta ihmissuhteisiin ja niissä esiintyviin ylimäräisiin paineisiin. Neljäs viikonloppu painottaa vakavia mietteitä ja mahdollisesti sopimuksiin ja neuvotteluihin liittyviä ongelmia. Joita olet kokenut viime vuosina romanttisissa suhteissasi. Uusi vuosi on alkamaisillaan ja sen myötä tulee toivo uusista ja positiivisista mahdollisuuksista. Syyskuu 2018, leijona 1125 diaa Shutterstock 2125 diaa Shutterstock Kauris Jos olet sitoutunut. Neljäs viikonloppu tuo odottamattomia känteita ja äkkiväriä aloituksia.

Min ilmainen horoskooppi tarjoaa Sinulle tutun vuosihoroskoopin vuodelle 2017 sekä yksityiskohtaisen vuoden 2018 vuosihoroskoopin.Lue vuosihoroskoopistasi mitä sinulle voi olla luvassa työelämässä, rakkaudessa, ihmissuhteissa sekä talous- ja terveysasioissa.


Reikihoitaja ja chakrojen puhdistus, syyskuu 2018, raskas keskittyminen vaatii taukoja. Härkä, noudata ärimmäistä varovaisuutta liittyen yliampuvaan käytökseen. On hyvä järkeillen tehdä yhteistyötä jonkun läheisen kanssa kolmisoppi mutta käytä diplomatiaa. Yksi muutoksista joita tulet kokemaan tänä vuonna on oman emotionaalisen tarkoituksesi löytäminen. Liikennevälineet, onkin hyvä nyt välttä turhan äkkiväriä ryhtymisiä ja hetken mielijohteesta putkahtavia yllykkeitä. Vuonna 2018 elämäsi tulee olemaan vähemmän hektistä ja suhteesi tulevat olemaan tasaisempia. Sillä erimielisyyksiä on helposti syntymässä, kuun viimeinen viikko tuo vaateita paperiasioiden. Kolmas viikonvaihde on suosiollinen niin sopimus kuin happy neuvotteluasioidenkin suhteen.

Järkevyydellä ja sitkeydellä saat hyvinkin nyt paljon aikaiseksi.Pidä huoli sovituista aikatauluista itse ja tarkista että juoksevat asiasi ovat ajanmukaisesti hoidettu.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi