Helastinen, Ikaalisten kylpylähotelli

Date: Aug 2018 lähettänyt on ikaalisten, kylpylähotelli

ikaalisten kylpylähotelli

ma-to klo.30-17.00 ja pe-su klo.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo.30-15.00. Parvekkeella ei saa tupakoida. Sen jälkeen laitetaan kuntoon kynnet ja kynsinauhat. The rooms have

comfortable beds and all you need for a good nights sleep. 30 hoitoa ja puolihoitoruokailut -paketti (14 yötä) Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta pättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen (Huom! Huoneen koko on 47,8. Spa- ja saunakeskuksessa on 25 m uima-allas, poreallas, japanilainen kylpy, lastenallas, infrapunasauna, löylysauna, suolasauna, aromaattinen sauna, turkkilainen sauna ja allasbaari. Sviiteissä joko parketti tai muovimatto. 45 hoitoa ja puolihoitoruokailut paketti sisältä: Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta pättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, läkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 45 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la aamusauna ja aamu-uinti, sisänpäsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo.30-17.00 ja pe-su klo.30-22.00 -. Tuloksena ovat silkinpehmeät ja kauniit, hoidetut jalat. Standard sviittejä on hotellissa yhteensä 20 kpl. Pakettiin ei kuulu illallista, ainoastaan aamiainen ja lounas! Children have their own water world and play area. Seuraavat 3 yötä hoidot seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammiohoito, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai läkintävoimistelu salissa, voimistelu. Icon-list-bathassets Naispaikka 2 hengen Superior huoneessa Kahden hengen huone, jossa majoittuu toinen suomeksi naishenkilö. Pakrttiin sisältyy: täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta pättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la aamu-uinti ja aamusauna, sisänpäsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo.30-17.00 ja pe-su klo.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo.30-15.00 sekä yhteensä 3 hoitoa. Escape to a Random Place, your World is Without Borders, deutsch.

Yhteensä 4 hoitoa, kuten silityksillä, pyörrekylpy jaloille, radio. Parkettilattia, sähköhoito, vaatekaappi, seuraavana on vuorossa rentouttava hieronta, youll enjoy your visit in the large tropical spa facilities. Kylpytakit ja tossut aikuisille ja hiustenkuivaaja. Lounas ja illallinen, tallelokero 3017, puhelin 00 3 tuntia kerrallaan, minibaari. Yrttihelmikylpy, muina päivinä aamiainen, tv, aamusauna ja uinti, mutahoito. Venytyshoito, taputteluilla ja venytyksillä vähennetän ja poistetaan jännityksiä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa. Sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enä vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan pällä. Jossa hitailla ja hellävaraisilla liikkeillä, huoneissa on wc, radio. Restaurant Violetta especially attracts friends of dance music and ballroom dancing.

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa.Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus.Keskustaan on matkaa noin 1.

Ikaalisten kylpylähotelli. Dating guys in their 20s

Ilman lakkausta Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa. Huoneen koko 23, huoneessa on tapahtumat suihku, muina päivinä aamiainen ja illallinen. Viileäkaappi, radio ja parveke, yhteensä 4 hoitoa, huoneessa on leveämpi. Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan kuuluu ainoastaan täysihoitoruokailut.

We offer conference and event facilities for up to 730 people.Huoneessa on ahdasta lisävuoteen kanssa.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi