Testosteroni lisä. K-rauta verkkokauppa asiakaspalvelu! Tornio yöpyminen

Date: Aug 2018 lähettänyt on verkkokauppa, k-rauta, asiakaspalvelu

k-rauta verkkokauppa asiakaspalvelu

käyttä mitän robottia tai muuta laitetta taikka menetelmä tarkkailemaan Palvelun sisältöä tai käyttöä. Pakkaa tuote ja mahdolliset ohjeet myyntipakkaukseen. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita. Maksun palautusta

ei suoriteta kaupan kassalla. Asiakas on vastuussa salasanan salassapidosta. 7.3 Jos palvelun suorittaminen on Asiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä aloitettu ennen peruuttamisajan pättymistä, Palveluntarjoaja suorittaa palautuksen palvelun osalta siltä osin, kun palvelua ei ole vielä toteutettu. 6.7 Asiakas vastaa rahtikokoisten tilausten palautuskustannuksista. Maksu palautetaan viimeistän 14 päivän kuluttua kun Palveluntarjoaja on saanut tuotteet takaisin tai sille on esitetty näyttö, että palautettavat tuotteet on lähetetty takaisin, sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi. Tulosta ja täytä palautuslomakkeen tiedot. Sopimustunnusta käyttäessä Asiakkaan tulee ilmoittaa Postissa sopimustunnus sekä että kyseessä on verkkokaupan palautus. Sopimuksen osapuolet ilmoitetaan Palvelussa ostoskorin yhteydessä sekä tilausvahvistuksessa. Osan tuotteista voit myös noutaa myymälästä. Jos lomaketta ei tullut tilauksen mukana, voit tulostaa sen tästä. Voit käyttä tilauksen mukana tullutta palautuslomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Kun haluat palauttaa verkkokaupasta tilaamasi tuotteen, tulee tuote aina pakata alkuperäiseen myyntipakkaukseen ja tarkastaa, että palautuksessa ovat mukana kaikki palautettavan tuotteen osat sekä dokumentit. Jos Asiakas palauttaa rahtikokoisen tuotteen, tulee hänen olla ennen palautusta yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun palautuksesta sopimiseksi. Verkkopalvelussamme käytetän evästeitä käyttäjäkokemuksen k-rauta parantamiseen. Palvelun sisällön, tekniikan, tai materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman Palveluntarjoajan lupaa on kielletty muuhun kuin Asiakkaan omaan henkilökohtaiseen yksityiseen käyttön. Palautuksesta ilmoittaminen 14 vuorokauden sisällä on edellytys sille, että palautus hyväksytän. Jäljempänä näissä ehdoissa viitataan termillä "Palveluntarjoaja" sopimuksen asiakkaan kanssa solmivaan Kesko Oyj:ön tai K-Rauta-kauppaan. Asiakkaan tilauksen mukaan valmistetuilla, muokatuilla tai muutoin rätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. 6.6 Palveluntarjoaja vastaa postipakettikokoisten (pl. 7.4 Mikäli tilaus on maksettu verkkopankkimaksuna, tullaan rahat palauttamaan Asiakkaalle sen jälkeen kun hän on ilmoittanut tilinumeronsa Paytrailille. Samaa käyttäjätunnusta voidaan käyttä myös muissa Kesko Oyj:n sähköisissä palveluissa, joissa käytetän K-Tunnusta.

2 Suoritus palautetaan sillä maksuvälineellä, henkilötietojen käyttöä koskeva tietosuojaseloste on nähtävissä tietosuojaselosteessa. Palautamme tuotteiden toimituskustannuksen, tuotteen palautuksesta tulee aina ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Joskus tuotteet saattavat vaurioita kuljetuksen aikana. Rekisteröityminen, jossa asiakkaat voivat hankkia verkkopalvelusta Kesko Oyj. Palautusoikeuden edellytyksenä on, n tarjoaman löytäjät tori verkkokauppapalvelun jäljempänä" mehiläispesän henki palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä sähköpostitse osoitteessa verkkokauppa @ k - rauta.fi tai puhelimitse.Verkkokauppa @ k - rauta.fi.Kesko Oyj PL 50, 00016 Kesko ALV-numero: FI01098628.


Tuotteiden palautusoikeus, k-rauta verkkokauppa asiakaspalvelu jos et voi tulostaa lomaketta, kun tuotteella ei ole palautusoikeutta. Palvelussa on tuotteen yhteydessä maininta, jos teillä on kysyttävä tilaukseen tai palautukseen liittyen. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, asiakaspalvelu ohjeistaa 2, palvelun värinkäytön. Voit kirjoittaa lomakkeelle vaaditut tiedot esimerkiksi ruutupaperille. Tarvittavat tiedot näet sähköpostiisi lähetetystä tilausvahvistuksesta. Asiakkaalle lähetetyt tuotteet tulee palauttaa tilauksen mukana toimitetun ohjeen mukaisesti käyttäen paketin mukana tullutta palautustarraa. Olkaa yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun tai 10, asiakkaalle ilmoitetaan tuotteen arvioitu toimitusaika, palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus tarvittaessa sulkea Asiakkaan käyttäjätunnus maksuvelvollisuuden laiminlyönnin.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi