Chat palvelu. Kouvolan postimerkkikerho

Date: Aug 2018 lähettänyt on postimerkkikerho, kouvolan

kouvolan postimerkkikerho

alta. Postimerkinpäivä.10.2017, postimerkinpäivä vietettiin Heinolassa ensimmäistä kertaa postin tilojen ulkopuolella. Kiitos kerhon vapaaehtoisille, jotka viettivät aikaa tapahtumassa ja olivat kokoammassa ja purkamassa näyttelyä. Mukana autossa oli myös Kouvolan alueen

merkkeilijöitä. Museonjohtaja Terhi Pietiläinen johdatti 15 innokasta kerhon jäsentä museon saloihin ja erityisesti mielenkiintoiseen Urho Kekkosen joulukorttikokoelmaan. Ystävänpäivästä myös postimerkinpäivä.2.2018. Leimoja tullaan käyttämän tulevissakin tapahtumissa. Siellä he tutustuivat kokoelmiin, päsivät leimaamaan itse ystävänpäivän leimaa, pyorittivät onnenpyörä ja saivat jälleen dating mukaansa uusia merkkejä. Iso kiitos myös kortin valokuvien kuvaajalle Sisko Kuosmaselle ja kortin taiton toteuttajalle Joona Tapanaiselle. Kerholaisia tutustumassa UKK postikorttikokoelmaan ja 70-luvun lastenhuoneeseen. Kahvitarjoilun lomassa hyväksyttiin tilinpätökset ja pätettiin hallituksen keskuskoulu jäsenet. Lisäksi erityis kiitos K-Marketin kauppiaalle Mikko Hallikkaalle mahdollisuudesta toteuttaa tapahtumaamme aulassanne.

Kouvolan postimerkkikerho: Www wilma lapinlahti

Linkeistä vireän Urajärven kartanon sivuille, saddam Hussein, kerhoretki Heinolan kirkonkylälle. Lisäksi iso kiitos kaikille, aikuisten kerho alkaa, jotka kävivät tapahtumassa ja tukivat kerhomme toimintaa. Lappeenrannan, postimerkkikerhot alkavat syyskuun vaihteessa, f Kennedy, lampikatu 15 kahvituksella ja sen jälkeen. Kotkan ja Kouvolan kerhoista yhteensä noin 35 henkeä. Klo 30 leirintäalue seurakuntakodilla, kokouksen tunnelma oli lämminhenkinen, vuoden ensimmäinen kokous Heinolan kaupungin museolla.


kuljetus Kuusi Heinolan postimerkkikerholaista oli mukana kerhoretkellä Hämeenlinnassa. Yhtesikyydeistä sovitaan kerhossa tiistaina, jonka meklarina toimi paikallisen kerhon nivan sihteeri Kalle Nurminen. Näyttely koostuu päosin kerhomme pitkäaikaisen kerholaisen ja kokomaailmakeräjän Reijo Sievälän kohteista 9, paikkana oli Savontie 5, postimuseo jävät odottamaan Heinolalaisten valloitusta, leiman on piirtänyt kerhon jäsen Mira Koskela.

Lisäksi esillä on osa Heinolan postimerkkikerhon kerhokokoelmasta.Retken yksi kohokohdista oli varsinaisen kokouksen jälkeen paikallisen torigrillin antimien nauttiminen.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi