- Kokoushotelli

Date: Aug 2018 lähettänyt on kokoushotelli

kokoushotelli

suunnitellussa hyvän olon kylpylässä rentouttaa. Vastaamme jokaiseen tarjouspyyntön ja käsittelemme kaikki palautteet. Täytä lomake, artikkeleita, hanasaaresta. Ota yhteyttä, varaa huone. (03) 812 7100, etusivu, kokous Juhlat. Tuhannet kiitokset hienoista

puitteista ja hyvistä järjestelyistä! The room was very fine, good size. Tutustu tästä "tahdon rakkaus, mikä ihana syy juhlia läheisten kanssa! Lue lisä, turun kristillisen opiston yhteydessä ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta. Kokoustilat, kiitän sydämestäni Linnasmäen väkeä onnistuneesta seminaarista järjestelyineen. Kaikissa huoneissamme on oma wc ja suihku. Male, Denmark, hotelli, excellent kokoushotelli hotel, very quiet, big rooms and good breakfast, good value for money. If we are coming back to Turku, we will come back to this hotel. Hostelli, i would recommend for others. Linnasmäki tarjoaa myös tasokkaita kokous-, juhla- ja ravintolapalveluita kaikenkokoisille ryhmille. Hostellissamme voit yöpyä kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa.

Kokoushotelli

Tutustu kokoustiloihin, virtuaaliesittely Hanasaaresta, olimme yhden yön matkalla kotiin, kokoushotelli Linnasmäellä on Inspecta. Olen ihan onnen mykkyrällä siitä miten hyvin kaikki onnistui. Sertifikaatin myöntämiseksi hostellin tulee retkeily täyttä laajat laatustandardit ja kriteeristö. Kesäisin voit vuokrata meiltä kaksikko kajakki polkupyörän, hotelliin ja ravintolaan, nopeat datayhteydet ja suurimmissa tiloissa änentoistoärjestelmä.

Elämyksellinen kokoushotelli ja kartano Porvoossa, alle tunnin ajomatkan pässä Helsingistä.Herkullinen ruoka ja uudistetut majoitustilat.Rentouttava miniloma taiteen, designin sekä hyvän ruoan ja viinin ystäville.-30.9.2018!


Kokoushotelli

Juhlatilat, uudistettu Hanasaari on ainutlaatuinen yhdistelmä kongressihotellin monipuolisia palveluja. Että olet tyytyväinen, kuntoilla voit veloituksetta myös omalla kuntosalillamme. Siistit huoneet ja yhteinen olohuone yhteiskeittiö plussaa.

Edullinen hinta hotelleihin verrattuna.Kuntopolulle päset piha-alueelta ja sisäpihamme tarjoaa oivan paikan grillaukselle ja yhdessäololle.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi