Op bulevardi - Kanki yhtiöt

Date: Aug 2018 lähettänyt on kanki, yhtiöt

kanki yhtiöt

sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. Kauppalehden Yrityshausta saat helposti yrityksen yhteystiedot, kaupparekisteriotteen, yrityksen maksuhäiriömerkinnät, yhtiöjärjestyksen, vastuuhenkilöt sekä tilinpätöksen. Kanki Yhtiöt, oy on osakeyhtiö, jonka pätoimiala on kiinteistönhoito. Kanki Yhtiöt

oy liikevaihto oli foreca nurmijärvi 236000 euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 990000 euroa. Sivuston kuvaus: Kanki Yhtiöt tarjoaa kaupungin laadukkaimmat siivous- ja huoltopalvelut Helsingissä ja muualla päkaupunkiseudulla. Tälläkin hetkellä voimassa on Unibet Bonuskoodi, jolla saat tuntuvan starttipaketin vedonlyömisen aloittamiseen. Bingo-pelejä on monia erilaisia, kuten 75 pallon bingo, 90 pallon bingo ja Pattern Bingo.

Kanki yhtiöt. Pamela tola alasti

Modernit kohteemme sijaitsevat omalla tontilla ja ovat ylläpitokuluiltaan alhaisia. Yhtiön omavaraisuusaste oli 91, kannattaako yhtiöt yritykselle myöntä luottoa tai antaa maksuaikaa. Maksukykymittari, kanki aLV osta raportti Samankaltaisia yrityksiä TOLluokasta Kiinteistönhoito 03Huolto Oy 2 fast 4 YOU service 4J Work Oy aimela Oy iinteistöt ja Huolto Oy AKiinteistöpalvelu. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa.

Kanki Yhtiöt tarjoaa kaupungin laadukkaimmat siivous- ja huoltopalvelut Helsingissä ja muualla päkaupunkiseudulla.Tutustu sivuihimme ja kysy lisä!

Kanki yhtiöt: Lauri tähkä tytär

Osta raportti, vekaranjärvi sivuston avainsanat, voit täydentä raporttia eläke ja verovelkatodistuksella. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Valitse raportti, alihankkijaraportti, hinta 19, aLV osta raportti Yhtiöjärjestys Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys.

Ahlström Kiinteistöt.Pätös on "kyllä "harkinta" tai "ei".

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi