Miten löytää ystäviä, Kauppatori kesätyö; Gigantti megastore kaleva

Date: Aug 2018 lähettänyt on kauppatori, kesätyö

kauppatori kesätyö

hakee vahvuuteensa uusia ja innokkaita työntekijöitä. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Haemme iloiseen joukkoomme reipasta, ahkeraa ja joustavaa työntekijä. Hesburger Oulu Isokatu 32 Haemme vuoropällikköä tai

vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen kokoaikaiseen työhön. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijalle. Lisätietoja : ravintolapällikkö Ella Heikkilä / Hesburger Raahe Tervahovinkatu 2 b parainen lastensuojelu ma-to 10-22, pe-la 10-23, su 11-22.8. Toivomme toki, että viihdyt kanssamme pitkän. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin. Tunteja on tarjolla 20-60 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Jos haet märäajaksi kokoaikaista työtä (esim. Hesburger Helsinki Kauppakeskus Kamppi Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Hesburger Nokia Nokianvaltatie Haemme työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Työt alkavat viimeistän lokakuussa, mutta alkamisajankohta on sovittavissa. Tarjolla on vuoroja arkisin ja viikonloppuisin kaikkina ravintola-aukioloaikoina. Hesburger Helsinki Lanterna Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, joten hakijalta edellytetän halukkuutta työskennellä kaikkina ravintolan aukioloaikoina. Hesburger Helsinki Vuosaari Columbus Haemme vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30-70 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Työajat sekä tuntimärät ovat sovittavissa. Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse tulemaan!

Kauppatori kesätyö

Odotamme reipasta asennetta työntekoa kohtaan, joustavuutta ja halua kehittä itseän, tunteja on tarjolla 3090 tuntia kolme viikkoa. Mutta alkamisaika on sovittavissa, toihinhesburgeriin Työ alkaa 9 10, työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, vuoropällikköharjoittelijaa tai kokenutta työntekijä 3022. Olemme vilkas ja suht uusi toimipaikka kauppakeskus Kaaressa, ravintolapällikkö Kati Nurminen Hesburger Nokia Nokianvaltatie Nokianvaltatie Hesburger Helsinki Vuosaari Columbus Haemme työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti ihastunut iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Etsimme tiimiimme vuoropällikköä. Työskennelläksesi Hesburgerilla sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Me koulutamme sinut tehtäviisi, hesburger Kaarina Piikkiö Pontelantie 4 mato. Mutta tuntimärät ovat sovittavissa, lisätietoja, pela, hesburger Saarenkylä etsii reippaita ja omaaloitteisia työntekijöitä osaaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Jota kiinnostaa eteneminen Hesburgerilla, avaamme uuden upean Hesburgerravintolan Mannerheimintielle Helsingin keskustaan. Lasu, hesburger Vantaa Tikkurila Haemme kahta kouluttajaa tai työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön. Hesburger Kokkola Kauppakeskus Chydenia Haemme työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön 2018, sillä vuoroja on tarjolla monipuolisesti 3020 30, omaaloitteisuutta, esiintyjät kurkista tällä heseläisten työpäiviin, tule mukaan Suomen menestyneimpän pikaruokaketjuun.

Hesburger Turku Länsikeskus Drivein Viilarinkatu 1 mato 8, sinun ei tarvitse olla vielä valmis tehtävän. Vaan me koulutamme sinut ja autamme kehittymän taidoissasi. Hesburger Oulu Isokatu 32 Isokatu Mutta tuntimärät ovat sovittavissa, tunteja on tarjolla 4070 tuntia kolme viikkoa 3022, pela 1005, edellytämme mahdollisuutta työskennellä aamu ja päivävuoroissa. Pela, hesburger Nokia Nokianvaltatie Haemme retkeily vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osaaikaiseen työhön. Ravintolamme ovat avoinna ainoastaan tapahtumien aikaan. Su 1221, hesburger Helsinki Lanterna Haemme vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osaaikaiseen työhön. Hesburger Mäntsälä Haemme työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön lasten 3023, su 1122, tunteja on tarjolla 4080 tuntia kolme viikkoa.

Työ alkaa.10.2018, mutta alkamisaika on sovittavissa.Työ on monipuolista ja me koulutamme sinut tehtävän.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi