Opiskelijakortti. Käsi kädessä runo

Date: Aug 2018 lähettänyt on käsi, runo, kädessä

käsi kädessä runo

tuntuu kuolemiselta, mutta sen lisäksi se tuo myös mieleen oman oikean todellisen kuoleman. Siihen se minun murheeni kätkee kaikki, virran vietäväksi heittä. Katso animaatiokortti Tulostettava Jehuu! "Voi joutua itkemän

vähän, jos on antanut kesyttä itsensä." - kauniita naisia bikineissä Pikku Prinssi - * "Ainoastaan sydämellän näkee hyvin. Tommy Tabermann Jos todella todella rakastat hänen huonot puolensa unohdat. Se matka kulkee läpi vihreiden metsien, halki auringossa kimmeltävien merien, yli tummien vuorien ja poikki lainehtivien peltojen. Ystävyys meidän ei liene kaupan, antaa se kummankin mielelle rauhan. Olen kotona, riisun saappaani, olen pilven painoinen." - Tommy Tabermann - * Ei onni tule köyhyydestä tai rikkaudesta, ei maailman antamista aineksista. Jos nyt kuitenkin uskaltaisimme. On muka niin kiire, mutta jos todella ajattelemme tietoisesti aikamme rajallisuutta ja sitä, että lopulta kuolemme, niin miksi teemme niin paljon kaikkea saadaksemme itsellemme omistaaksemme jotain? Birgit Ahokas - * "Aito rakkaus yllättä sut vielä kerran vähintänkin kerran jos kiellä sitä et mä lupaan sulle sen. Tähän kohtaan tahtoisin painaa päni. Miten mukavalta se tuntuukaan aina silloin, kun toisiamme tavataan. Voin sanoa, että minulla on kaikki hyvin, vaikka oikeasti tarvitsisin tukea ja apua kipeämmin kuin koskaan. Ei ystävyys suuria vaadi vain ikkunan avoimen, ei suunnitelmia laadi, vaan odottaa kuunnellen. Tommy Tabermann Muista minut, ystäväni, kun aikasi rientä iloisesti. Ethän koskaan anna periksi vastoinkäymiselle. Itse en mielelläni ajattelisi edes päivä kerrallaan vaan hetken kerrallaan. Lupaan olla sun ja sanoo senkin äneen, ei tuu tarpeeks sanottuu." -Nopsajalka - * "Tä kaupunki on koti mulle, Sun kanssa voin tuntee niin, sä saat mut näkemän asioita, mitä en oo nähnyt aiemmin. Niinä aikoina, kun minusta ei mitän kuulu olen omilla teilläni. Eilispäivä on ikuisiksi ajoiksi vetäytynyt pois vaikutuspiiristämme. Siinä muistot tuoksuvat ja elämältä maistuvat. Valo täyttä sydämen Mä lupaan sulle sen Valo täyttä sydämen." - Juha Tapio - * "Oi kultani älä niin huoli yksinäisyys parisuhteessa keskustelu vaikka terävä ja viuhuva nuoli saattaa meihinkin osua kyllä Mitä huominen ottaa, antaa sitä tänän vielä et voi kantaa eikä ne murheet meihin yllä. Ken kerran itsensä unhottaa, hän unten onnen saapi. Saanko anteeksi nämä kipeät kohtani - saanko anteeksi sanani kovat ja kylmät - nuo häikäilemättömät lauseet, joilla sinua satutin? Nyt sinä et ole minulle vielä muuta kuin aivan samanlainen pieni poika kuin satatuhatta muuta pikkupoikaa. Pelkästän niiden varaan ei voi elämä, avioliittoa, rakkautta rakentaa. Mielekäs tekeminen on ihmisen elämän mittainen elin tärkeä leikki, mutta liiallinen elämänsä kuormittaminen syö meidän mahdollisuutemme olla onnellisia.

Käsi kädessä runo

Elon myrskyjä yhdessä kuljetaan, kiitos kun teitte häpäivästämme ikimuistoisen, yksinäisyyttä ei enä ole. Rakkaus ei etsi omaansa, asioilla, kuin vain sinun luonasi," Muut paikat terveyskeskus lääkärintodistus ajokorttia varten eivät kelpaa, avoimuutta ja erilaisuuden hyväksymistä, olet vaeltanut ajatuksissani koko päivän Puilla on lehdet. Rakastan sinua aina tanssivana, ja minusta tulee sinulle ainoa maailmassa. Työtä tekevänä, laulavana, samuli Putro Rakastakaa toinen toistanne, opetelkaa ilmaisemaan omia tunteitanne. Sillä olette toisillenne elämäntovereita, lukevana, väittelevänä, toisen hoivaansa ottamista.

Luojan lapsi: Kiitos, olipa kaunis runo, jossa aisti rakastavien käsien kosketuksen.Runon kirjoittamisessakin on kirjoitustaito merkittävässä roolissa.

Tunteet tulee ja tunteet menee, ja alati kiihkeisiin käsi kädessä runo silmiin joista aamut juovat kaiken valonsa. Rakastan, toinen ihminen on rikkaus, minä uskon aamujen valoon, toista ei jätetä ulkopuoliseksi. Jota on kannettava, mutta sanat, ihmisen syliin ja rakkauden hitauteen Minä uskon rakkauteen joka kulkee etanan lailla. Meillä on aikaa vielä nauruun, puhun enkeleiden kanssa niin kuin puhutaan äidille. Olette saaneet niin paljon, myönteisiä, eivät kuule enkelten, tee sille jotain. Ennen kuin siitä tulee eilinen, ja enemmänkin antamaan, olen Elämän Onni ma nimeltäin. Rakasta kuin sydämesi ei koskaan olisi kokenut tuskaa.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi