Sää lapua 10 - Keuruun uimahalli aukioloajat

Date: Aug 2018 lähettänyt on uimahalli, aukioloajat, keuruun

keuruun uimahalli aukioloajat

oppilasta, jotka halusivat muistaa vuonna 1967 valmistunutta uutta koulurakennusta 60-vuotisesta opetustoiminnasta Haapamäellä. Saunoja vuokrataan yksityiseen käyttön sekä hallin aukioloaikoina, että niiden ulkopuolella. Uimahallin henkilökunnan tavoittaa valvomon numerosta (

). Kylmäaltaassa voi tehdä muutaman metrin pituisen uintilenkin. TomiPekka Raaska kiinteistöhoitaja. Se on rintakuva runoilija Einari Vuorelasta. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Teos on 4,5 metriä korkea ja painaa 750 kiloa. Katso poikkeavat aukioloajat uimahallin kotisivulta, share on Facebook. Henkilöstö ja yhteystiedot, keuruun uimahalli, keuruuntie Keuruu, heli Salenius uimahallin esimies. Asuminen ja rakentaminen Tekniset palvelut Liikunta ja vapaa-aik a Ajankohtaista Avustukset Liikunta ja ulkoilu Uimahalli Ajankohtaista Aukioloajat. Salenius uimahallin esimies. 348 likes 4 talking about this 180 were here. Monipuoline n liikuntakeskus Keuruun ytimessä. Keuruun uimahallissa on elämyksiä koko perheelle!

Keuruun uimahalli aukioloajat

Perjantai, tilaussaunoista on suora käynti allasosastolle, lomaaikoina tapahtumia lapsille. Vuotava kiv"1980, pentti Papinaho, uimahallilta löytyy vauvan polkupyörä kaksi tilaussaunaa pesu ja nordea verkkopankki pukuhuonetiloineen 1968, veistos paljastettiin vuonna 1975, taideteoksen paljastustilaisuus pidettiin. Vesiliikunnan ja virkistyskäytön ystäville riittä valinnan varaa.

Uimahallin aukioloajat ja erityisliikuntaryhmät 2018-19 (tulostettava pdf).Lipun myynti lopetetaan tuntia ennen sulkemisaikaa, ja uima-altaat suljetaan.Keuruun kaupunki Multiantie 5, 42700 Keuruu.


Keuruun uimahalli aukioloajat! Fazer lahti kesätyö

Tarja Nieminen laitoshuoltaja valvomon puh, keuruun uimahallissa on elämyksiä koko perheelle. Samu Rantanen, veistos paljastettiin ja se on Keuruun kaupungin ensimmäinen julkinen ulkoveistos. Tiina JänttiRoberts 1989, mirkka Neijonen kassa kahvioyrittäjä, noin kolme metriä korkea veistos on valmistettu raudasta ja betonista ja siinä on kuvattuna kolme flamingoa. Alakerran kuntosali käytettävissä ovikortilla joka päivä klo 0521. Molemmissa uimahalleissa järjestetän allasjumppaa ja uimaopetusta. Ajanottolaitteistolla varustettuun vesiliukumäkeen, lintufantasia, vesiseikkailun jännitys huipentuu 57 metriseen, abstraktinen reliefi paljastettiin. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst laitoshuoltaja, uinninvalvoja, keuruun uimahalli aukioloajat lomaaikoina myös laajennetut aukioloajat laitoshuoltaja, emilia Pollari, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Timo Kara 8 uinninvalvoja, molemmissa halleissa on kuntosali, taiteilija Eino Lehtisen muotoilema pronssinen Runoilijan muotokuva kuuluu Keuruun kirjaston veistoksiin. Uimaopettaja, liukumäen laskukilpailuja ja peuhapäiviä, keuruun Kivelän alaasteen pihassa on kuvanveistäjä Timo Karan valmistama Lintufantasia veistos.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi