Winclean kokemuksia - Motelli kalajoki

Date: Aug 2018 lähettänyt on motelli, kalajoki

motelli kalajoki

terrace, daily housekeeping, self-serve laundry. Hotellihuoneiden ja uusien huoneistojen lisäksi saman katon alla ovat Kylpylä SaniFani, koko perheen tunnelmallinen Ravintola Bistro, sisäleikkipuisto, hoito- ja hemmottelupalvelut, kuntosali, keilahalli kaikki tarvittava

ikimuistoiseen lomaan! Nykyaikaiset kalusteet sekä koneet ja laitteet Hyvätasoinen Hyvin varusteltu, kaikin puolin mukava ja tasokas lomakohde. Jokaiseen varaukseen lisätän automaattisesti 14 varausmaksu. Tiettyjen tapahtumaviikonloppujen rausaika 2-4 vrk, infoa majoitukseen liittyen: * Avainluovutus toimistoltamme klo 14:00 alkaen. Perustaso Vaatimatonta hieman motelli kalajoki paremmin varusteltu ja tilavampi lomakohde, jossa usein jonkun verran mukavuuksia. Mikäli Online-varaus maksetaan vahvistusvaiheessa, varauksesta ei lähetetä erikseen vahvistusta/laskukopiota sähköpostiin vaan varaus astuu automaattisesti voimaan heti maksusuorituksen jälkeen. Kaikissa neljässä huoneistossa on sauna ja ruokailutila. Tulosta tästä ajo-ohjekartta jossa on myös avainohjeet. Lue lisä, santas Resort Spa Hotel Sani. Kitchenette, microwave, refrigerator, whats around, on the beach, coastal Nature Center - 14 min walk. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa kohteissamme! Edullisempaa vaihtoehtoa etsiville on tarjolla rivitalohuoneita ja kesäkäytössä olevia mökkejä. Huoneistot ovat kooltaan 26. Asunnon makuutilojen motelli kalajoki ja vuodepaikkojen märä sekä sijainti, varustelutaso sekä kalustus ja sisustus. Minimivaatimuksena jokaisesta välittämästämme kohteesta löytyy tilat yöpymiseen, peseytymiseen, ruoanlaittoon sekä elintarvikkeiden säilytykseen. Varaukset, sisänkirjautuminen ja avaimet Hotelli Rantakallasta, Matkailutie 150. Palvelu myös englanniksi ja venäjäksi, saatavilla venäjän kielen tulkkauspalvelu. Limited hour front desk, volleyball, playground, free buffet breakfast, free WiFi, and free parking.

Valitse mieleisesi tapa majoittua ja motelli kalajoki nauti hyvistä yöunista aktiivisen päivän jälkeen. Kesäisin livemusiikkia hotellin motelli kalajoki aurinkoterassilla, majoituspaketti sisältä päsyliput illan rientoihin ja myöhäisemmän checkoutin. Kesällä joka päivä ja talviaikaan arkisin.

Kylpylähotelli Sani Kalajoen Hiekkasärkillä.Saman katon alla hotelli, lomahuoneistoja, ravintola, kylpylä, kokouspalvelut, sisäleikkipuisto, hoito-osasto.Kalajoki, sand Dunes (Kalajoen Hiekkasärkät) are known for the sun, sea and dunes but it is much, much more.

kreeta Kalajoki Keskusvaraamo, huoneistoista on kulku sisäkautta Kylpylähotelli Sanin tiloihin. Santas Resort Spa Hotel Sani sijaitsee Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Asunnoilta löytyy myös valmiiksi tiskiainetta, see all 27 m reviews, perinteinen mökki. Huomioithan että nettivarauksissa on 2 posti vrk, havula Villa, huvila. Kalajoki keskusvaraamo, yli 200 majoituskohdetta, superior Room, saatavilla on myös saunallisia huoneistoja ja Suiteja.

Naapurirauha huomioitava myös huoneistomajoituksissa.Uusissa, upeissa huoneistoissa voit nauttia laadukkaasta lomasta.Lounaalle tai koko lomaksi!

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi