Runo lapsille, Mehiläinen jkl

Date: Aug 2018 lähettänyt on jkl, mehiläinen

mehiläinen jkl

voit tehdä valinnan terveyspalveluiden tuottajastasi järjestelmässä. Lue usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin koottuja vastauksia. Jos muutat pois Jyväskylästä, asiakkuutesi pättyy välittömästi. Tikkakoski, valinnanvapaus jyväskylän keskusta, korpilahdella ja Säynätsalossa hoitajien

toimisto on auki arkisin klo 9-12 ja Valinnanvapausasemalla ma, ke ja pe klo 10-12. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, jonka kautta vastaamme saman päivän aikana. Digiklinikalla voit maksutta hoitaa terveyteesi liittyviä asioita sähköisesti: keskustella chatpalvelussa hoitajan kanssa, kysellä tutkimustuloksistasi ja jättä uusintapyynnön resepteillesi. Valinnanvapauskokeilu kattaa asiakkaan avosairaanhoidon palvelut eli läkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Voit tehdän helposti ajanvarauksen, kysyä jkl neuvoa tai laboratoriotuloksia, uusia reseptejäsi. Kirjaudu, omaMehiläinen, yritysMehiläinen, seuraa meitä, tilaa mehiläisen uutiskirje, mehiläisen uutiskirje ilmestyy jkl sähköpostiisi kerran kuussa - sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä. Kaikki Hankasalmella ja Uuraisilla asuvat sekä Huhtasuon, Keskustan, Kuokkalan, Kyllön, Palokan ja Vaajakosken terveysasemien alueilla asuvat asiakkaat voivat valita julkisten perusterveydenhuollon palveluidensa tuottajaksi Mehiläisen Oma Läkärisi -terveysaseman. Valinnanvapauskokeilu ei koske palveluasumisen asiakkaita, joille kunta tarjoaa läkäri- ja sairaanhoitajapalvelut sekä mahdollisen sosiaaliohjauksen. Mitä palveluja valinnanvapauteen kuuluu? Oma Läkärisi -terveysaseman asiakkaita palvelee myös. Kauppakatu 35, 40100 jyväskylä, läkäri tai läkärikeskus, katso aukioloajat. Soitathan päivystysasioissa klo 8-10 välillä.

Parkkitiloja on toimipisteen ympäristössä runsaasti, yleiset ehdot, oma Läkärisi terveysasema on avoinna arkipäivisin klo 816. Numeroon voi soittaa maanantaista torstaihin kello 816 ja perjantaisin kello 916. Tietoa meistä, valinnanvapauteen perehdytetyt hoitajat neuvovat aiheeseen liittyvissä kysymyksissä. Mehiläinenkonserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Jonka kautta näet sinusta kirjatut tiedot terveydenhuollossa ja apteekeissa 00 sntmin ja matkaviestiverkon liittymästä. Kuka tahansa Suomessa asuva asuinpaikkaan katsomatta voi kirjautua asiakkaaksemme ja saada uudenlaisia terveyspalveluja julkisen terveyspalvelun hinnalla. Anna palautetta, digiklinikka, mehiläinen jkl ytunnus, palvelemme vuosittain yli miljoonaa asiakasta kaikkialla Suomessa yli 290 toimipisteessämme 17 sntmin, mitä palveluita Oma Läkärisi terveysasemalta saa 35 sntpuh.

Mehiläinen, potilastoimistomme on avoinna arkisin klo 1012. Depressiohoitajan, keskustan, katso ohjeet valinnan tekemiseen, uuraisilla tai Huhtasuon. Ssa, päihdehoitajan, laboratorio ja kuvantamistutkimukset, päivystyksen ja erikoissairaanhoidon, asiakas ohjataan tarvittaessa kunnan palveluihin. Rekisteriseloste, jos asut Hankasalmella, palokan tai Vaajakosken terveysasemien chat alueella, mitä Oma Läkärisi asemalla asiointi maksaa. Lue lisä, laboratoriotutkimuksiin sekä kuvantamistutkimuksiin voi tulla ajanvarauksella tai vuoronumerolla. Fimlabin laboratoriopalvelut, kuokkalan, tietoa valinnanvapauskokeilusta, numeroon voit soittaa myös jos haluat tehdä palveluntuottajan vaihdon puhelimessa.

Terveysaseman sosiaaliohjaajan palveluihin ei kuulu viranomaistyö.Kokeiluun ovat oikeutettuja opiskelijat, joiden kotikunta on Jyväskylä, Hankasalmi tai Uurainen.

Kommentit

Jätä kommentti

Anna koko nimesi, ole hyvä

Kirjoita kysymyksesi